Вестник Монитор защити издателя си Делян Пеевски.Ето какво пише вестникът

...
Вестник Монитор защити издателя си Делян Пеевски.Ето какво пише вестникът
Коментари Харесай

Монитор: Вкараха и Борисов във фалшива новина за Пеевски! Бойко не е казал, че Пеевски е олигарх, а че има нищожна част от медиите в България

Вестник " Монитор " отбрани издателя си Делян Пеевски.

Ето какво написа вестникът след " Шоуто на Слави ":

" Задкулисието и „ перодръжките му “ за следващ път потвърдиха, че наглостта край няма. Този път, с цел да сътворят следващия гръмовен фалшив против издателя ни и народен представител Делян Пеевски, олигарсите и медиите им от Фабриката за подправени вести стигнаха до парадокса да се пробват да манипулират даже изявлението на премиера Бойко Борисов в „ Шоуто на Слави “ по bTV в сряда вечерта. Явно с вярата, че хората не са гледали предаването по време на излъчването му.

В ролята на таран на офанзивата влезе уеб сайтът (Виж уеб страницата в линка - тук), който се опитва да пришие на министър-председателя, че е показал Пеевски като олигарх, жестоко манипулирайки обществото със заглавие на материала си, което навързва две изцяло обособени изказвания, вадейки ги от подтекста: „ Борисов при Слави: Всеки олигарх е с медия, Пеевски има 5% дял. “ Подобно подстрекателство освен не е изричано от премиера, както сами можете да се уверите (виж карето). Напротив – Борисов даже една след друга опроверга с обстоятелства опорките против депутата, популяризирани от Фабриката за подправени вести. Първо изясни, че импортираният от Пеевски и неговите сътрудници от Движение за права и свободи Хамид Хамид, Йордан Цонев и Велислава Кръстева медиен закон изсветлява собствеността на медиите и не има вяра някой да има искания към него. След това даде да се разбере, че самият Пеевски има оскъдна част от медиите у нас. Така освен начерта ясна разграничителна линия сред него като издател и олигарсите, притежаващи медии, само че действително призна, че той е и единственият, който се бори против задкулисието, пробващо се да манипулира публичното мнение с поръчкови публикации. Безспорен факт, доказван и от стотиците следствия за олигархията у нас, които „ Телеграф “ и „ Монитор “ сме разгласили през годините.

Продължението четете тук:

https://www.monitor.bg/bg/a/view/vkaraha-i-borisov-vyv-falshiva-novina-za-peevski-150388

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР