Вести Добра, деликатна и възпитана! Приятел! Малко хора знаят, че тя

...
Вести
Добра, деликатна и възпитана! Приятел! Малко хора знаят, че тя
Коментари Харесай

Маги Халваджиян разчувства всички с трогателен спомен за Силва Зурлева

 Вести " Добра, деликатна и възпитана! Приятел! Малко хора знаят, че тя беше една от дребното, които преди 17 години повярваха, че " Господари на ефира " ще се трансформира в ужасно шоу и ни оказа помощ то да започва в Нова! " Това написа на персоналния си профил във Фейсбук продуцентът Маги Халваджиян във връзка нелепата гибел на журналистката Силва Зурлева.  

" Чухме се преди месец с цел да се уговорим за вечеря! Отложихме го за след Нова година! Явно ще го отложим още веднъж. Но не вечно! Защото дали през днешния ден или на следващия ден, дали в този или оня ресторант, или в този или в различен живот, приятелите постоянно се събират! Лек път, Силве ", написа още той.

Както е известно, журналистката и бизнес дама Силва Зурлева умря в къщата си в село Ковачевица. Сигнал е подаден до Спешния център в 9,50 часа в първия ден на Новата година. 

Съпругът й Минко я разкрил бездиханна до стълбите на старинната къща. На място незабавно са пристигнали полиция и медици, които са открили, че дамата е паднала по стълбите и е умряла от фрактура на гръбначния дирек. Нелеп случай е това, няма никакви сигнали за принуждение, безапелационни са от полицията. Зурлева и брачният партньор й са чествали до 4 часа сутринта, техни другари са им били на посетители. Фаталният случай е станал към 9,30 часа сутринта, съобщава " Труд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР