Веселин Плачков се забърка в нов скандал. Мъжът на Мариана

...
Веселин Плачков се забърка в нов скандал. Мъжът на Мариана
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Скандално! Плачков се бие за микрофон в заведение

Веселин Плачков се забърка в нов скандал. Мъжът на Мариана Попова възмути празнуващи в Банско, където издърпа микрофона от ръцете на пеещо момче, с цел да може обичаната му да се добере до работния си инструмент. Историята се разиграва на Нова година, само че клипът се появи едвам тези дни и е шлагер в обществените мрежи, където плюят на воля екранния Левски. Младо момче радостни гостите в хотел в зимния ни курорт, когато се появява дългокосият артист, който безусловно взима със мощ микрофона от ръцете на младежа и го дава на жена си, видя Lupa.bg.



" Върхът на нахалството, един от най-бездарните актьори Веселин Плачков, взе микрофона от ръцете на момчето до момента в който пее с цел да може пошлата му фалшивопееща женичка да скапе новогодишна вечер на хората с ужасното си грачене и нааканата си визия. Супер жалки са и двамата! " - написа възмутеният Станимир Георгиев. 



Публикуваме и част от мненията без редакторска интервенция:

" Марианче, твоят брачен партньор е отврат, знаем го всички!!! Взе на момчето микрофона с цел да потвърди какъв брой огромна певица си, виждали сме те и на ЕВРОВИЗИЯ ХОДИ! Пък то след това се държало не съответно с телефона, който някой му подаде! Голям гадняр е този Плачков, по този начин се държи и онлайн в предаванията по малките екрани, обиколи цяла България, че и на село щеше да живее, само че хората го оцениха какъв брой пари коства, огромната работа!!!! Аман от подправени хора в тази страна! "

" Момиче твоят нагъл брачен партньор като тъпанар взе микрофона от ръцете на колегата ти и ти го даде на теб. А ти в старанието си да покажеш какъв брой си гадна си грачеше сама на положително разстояние. Оставихте момчето единствено без микрофон и след това що си гледали телефона.Ами сети се мършо.Нали щеше да напускаш България. Кво правиш още тука. Ама на открито с твоя гений ще питаш къде сетът гладните. Слезте на земята. "

" Тоя Плачков е ебаси селяка, взе микрофона с цел да го даде на неугледната си жена, която, няма нито един шлагер и за това пее други песни. Като при нея думата пеене и грачене са равностойни. "

" Ули мале, тия комплексираните не схванаха ли, че нищо не става от тях, тоя некадърник взе микрофона на момчето с цел да може пошлата му женичка да грачи пред хората, е няма подобен идиотизъм!!! "

" Този го изгониха от плевенския спектакъл, тъй като нямаше функции. Това не му харесвало това също. После го насадиха шеф на отдел просвета в общината и там не му хареса. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР