Веселин Маринов претърпя тежка операция Назрява нов скандал между рапъра

...
Веселин Маринов претърпя тежка операция Назрява нов скандал между рапъра
Коментари Харесай

Скандал! Криско бесен, чалга певица се подигра с него

Веселин Маринов претърпя тежка интервенция

Назрява нов скандал сред рапъра Криско и позабравената фолкпевица Стефани. Нисичкият артист не може да се побере в кожата си, че от фолк жанра печелят на негов тил. А парчето му " Гледай по какъв начин се прави " със Слави Трифонов към този момент има голям брой кавърверсии.

Певицата Стефани реши да си възвърне славата като направи дребен микс с няколко бързи части. Записът стартира с кючек вид на дуета на Криско и Слави. Тук изниква въпросът дали чалга дивата е уредила правата си, защото това не е просто запис или осъществяване от присъединяване онлайн, а си има и формален видеоклип.



Друг е въпросът, че и разновидността на двамата реализатори също е с неуредени права. За изработката на тоталния шлагер Криско е употребявал рими от ретро шлагер на Щилян. „ Тошка “ е мое авторско парче и беше цялостен шлагер през 90-те, който хората помнят и до през днешния ден. След като излезе дуетът на Слави и Криско, почтено казано, се зарадвах, че моята музика още веднъж е настояща. Много хора ми се обадиха да ми кажат, че незабавно са се сетили за мен “, споделя в свое изявление именитият Щилян.

" Именно Слави пее моя текст: Както те обичам, ще те открадна, а в случай че не мога, ще ги убия “. Очаквах да ми звънне най-малко от почитание, тъй като се и познаваме. Преди години е идвал на мои участия, черпил ме е в заведения, написа блиц. Той е огромна звезда. Не желая пари, не ме разбирайте неправилно. Ясно е, че един лев не съм видял от това, че са заимствали от моята ария. Но можеше Слави да ме предложения най-малко в шоуто си, да ми направи малко реклама и на мен “, споделя искрено ретро поп-фолк артистът.

Чуйте новата ария на Стефани:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР