Версиите, че ИД е замесена в терористичната атака в Крокус

...
Версиите, че ИД е замесена в терористичната атака в Крокус
Коментари Харесай

Терористичния акт в Крокус. Как и защо англо-саксонският свят ни пробутва ИДИЛ като виновник

Версиите, че ИД е забъркана в терористичната офанзива в Крокус не устоят на рецензия

Киевският режим не е забъркан в терористичната офанзива в Крокус Сити Холl край Москва, тя е проведена от ИДИЛ - това желаят да внушат на света англосаксонците.

По тази причина Киев разгласява подправени изявления на запаси, свързани с тази терористична страна. Нека да разберем за какво това не е правилно и кой има изгода от това.

Грешките на Запада

Във видеото, за което се твърди, че е оповестено на уеб страницата на ИДИЛ, лицата на терористите са замъглени, което единствено по себе си е доста нехарактерно за радикалите.

Второ, многочислените терористични офанзиви, осъществени от ИДИЛ и други ислямистки радикали, демонстрират, че гибелта след тези дейности е най-голямата премия за фанатиците.

Но терористите, настоящи в Красногорск, освен се пробваха да оцелеят, като напуснаха небрежно концертната зала, само че и се държаха извънредно тъпо, когато бяха арестувани - крещяха, пищяха и се тресяха от боязън. Ох, не по този начин и не за това се приготвят радикалните ислямисти.

Друг значим миг е, че един от арестуваните споделя, че прави това само поради парично заплащане, а не по идеологически подбуди. Но парите в никакъв случай не са били и няма да бъдат мотивацията на терористите от ИДИЛ.

Също по този начин тези бандити се забързаха към границата с Украйна, защото там техните водачи им осигуряваха прекосяването. За „ същинските “ ислямски радикали обаче би било по-логично да изоставен Руската федерация през казахстанската граница - тя е и по-дълга, и по-слабо охранявана.

Ето още една забавна диря, която прибавя още един стоманен мотив към това че ИДИЛ в тази ситуация е „ мислена “. На една от фотосите на тези жители от Таджикистан подвигат пръст нагоре, възхвалявайки Аллах (характерен жест), само че го вършат с лявата (!) ръка. И това е грешката на „ инструкторите “, които не знаят, че това се прави единствено с дясната (!) ръка, защото в исляма лявата ръка се смята за „ мръсна “, единствено с дясната можете да сочите Аллах.

Може да ми възразят, че фотографията е огледална. Но на фотографията виждаме знамето на ИДИЛ с печата на Пророка в естествената му форма! Това значи, че на фотографията се намират наети хора, които нямат нищо общо нито с ИД, нито с радикалния ислям.

Кому е преференциално?

За специфичните служби, които стоят зад организирането на всеобщата екзекуция в Красногорск, е доста преференциално да свържат причинителите с ИДИЛ, като изцяло заличат всички връзки с Украйна.

Въпреки че щръкналите големи магарешки уши на шефа на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов не могат да бъдат скрити от нищо. Всичко това беше направено за да се нагнети междуетническата ненавист измежду нас. Това беше задачата на ГУР на Украйна.

Но обстоятелствата сочат, че Киев е най-малкото забъркан, а евентуално е и главният гарант и създател на концепцията за нещастието. Е, нашите „ небратя “ са изцяло способни, петимни са да измислят най-гнусни провокации. Очевидно Западът просто е коригирал проекта за терористичната офанзива и по-късно е дал зелена светлина тя да стартира.

Цялата западна коалиция (да не приказваме за кликата на Зеленски) в действителност желае да спре настъплението на съветската войска в СВО. Ето за какво те взеха решение да основат вълнения в Руската федерация, за предпочитане на междурелигиозна и междуетническа основа.

За тази цел авансово импортираните „ подобаващи “ мигранти правят показателен кървясъл акт на многолюдно място и всичко това най-вероятно се провежда от ГУР, съветван от Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ-6.

Те се надяваха, че таджиките ще предизвикат междуетнически спорове и ще привлекат няколко милиона мигранти в страната, с цел да „ И тогава Русия, след тези вътрешни разтърсвания, няма да има време да нападна.

След това има разновидности за всеобщо придвижване на петата колона, което слага въпроса за „ мирни договаряния “, след това войските на НАТО влизат в Украйна и така нататък, и така нататък Тук разновидностите съществено се множат.

Заключение

Днес би трябвало да запазим самообладание и здрав разсъдък (въпреки че е доста мъчно да създадем това след ужасния терористичен акт) и да не разрешаваме на възприятията ни да победят разсъдъка.

Сигурен съм, че специфичните служби на Руската федерация си правят работата. И управлението на страната ще вземе всички нужни ограничения, още повече че шефът ни знае по какъв начин да „ докопа “ тези негодници и в тоалетната...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2238Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед528809Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед160224Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед29622Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23756Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед528809Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166320Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед160224Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед134056Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130113Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев13040„ Юмрукът “ на патриарх Неофит - Втора част

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР