Вероятно ви се е случвало след общуване с някои хора

...
Вероятно ви се е случвало след общуване с някои хора
Коментари Харесай

Енергийните вампири: Как да ги разпознаем

Вероятно ви се е случвало след другарство с някои хора да се чувствате като изцеден лимон. И да не може да си обясните за какво е по този начин, защото нито сте се карали, нито сте говорили за натоварващи неща. Напротив, по всички неписани правила на общественото контактуване сте осъществили мечтана среща в приятна конюнктура, само че все пак не сте получили нормалните позитивни страсти. Даже ви е мъчно да определите по какъв начин тъкмо сте взели участие в диалога, тъй като отсрещната страна е била толкоз преобладаваща, че в множеството случаи на вас ви е

оставало само да поклащате глава в символ на единодушие или противоречие.

Но даже в обстановки, когато въпреки всичко сте реализирали уравновесена замяна на отзиви, отново сте си тръгвали с възприятие на отмалялост.

Експертът по холистично здраве Алла Свиринская не е сюрпризирана, че от ден на ден хора се сблъскват с сходни проблеми. Според нея това се дължи на неналичието на знания по какъв начин да разпознаваме непознатата сила, а също по този начин по какъв начин да усещаме и да се грижим за личната си аура. Свиринская, която е обучавана в Москва, сега има терапентична процедура в Лондон. Тя има екстрасензорна заложба и оказва помощ на други хора да опознаят и употребяват по-ефективно енергийното си поле. Написала е и няколко книги по въпроса, тъй като счита, че забързаният метод на живот притъпява потребни за човешкия живот неща като вътрешен глас и " шесто възприятие ”.

" Различни типове сила от хора и места взаимодействат с вашата аура. Понякога я пробиват и изцеждат. Това е нещо, което аз назовавам токсични енергийни патогени, и тъкмо както мием ръцете си, с цел да се отървем от микробите, по този начин би трябвало да се научим на добра хигиена на аурата, с цел да предпазим силата си от щета ”, изяснява Алла Свиринская. Тя предлага да се опита в началото със следното просто упражнение:

разтривате ръцете си пламенно за 10-15 секунди, след което ги отделяте на към 10-15 см

Държите ги по този начин и насочвате мислите си към това какво има сред вашите ръце. " Някои хора споделят, че усещат все едно " държат топка ”, цялостна с магнетична мощ, и са сюрпризирани какъв брой осезаема е тя. А това, което в действителност усещат, е тяхната аура. Можете да засилите чувството, като движите ръцете си леко встрани и още веднъж ги връщате на същото разстояние една от друга ”, показва експертката. По думите ѝ сходна централизация върху личното ни енергийно поле ще ни направи и по-сетивни към заобикалящите ни хора и места. " Това не се отнася единствено до моменти, когато ни връхлитат страсти. Всяка дребна замяна на отзиви, терзанията, разногласията и преплитане на ежедневни случки могат да замърсят аурата ви с неприятна сила и да ви накарат да се чувствате празни, раздразнителни и плоски като палачинка ”, споделя Свиринская.

Тя добавя, че всеки човек има някаква вродена отбрана против енергийни вампири, само че не знае по какъв начин да я употребява. Обикновено, когато влезем на място с негативна сила или установим токсична връзка, интуицията ни изпраща предизвестие и включва защитна тревога. Това може да е леко настръхване, пеперуди в стомаха, гадене, студени тръпки, чувство, че би трябвало да станем и да избягаме, сърцетуптене или общо безпокойствие. Просто би трябвало да се доверим на тази тревога и да опитаме да се спасим от отрицателната обстановка, написа " 24 часа ".

Също по този начин е добре да се знае, че енергийните вампири биват разнообразни типове. Някои от тях са чаровни и харизматични. Ще ви споделят постоянно, че са загрижени за вас, и постоянно ще търсят способи да бъдат потребни. Ако видят, че сте тъжни, ще се втурнат да ви развеселят. Ще питат за какво е по този начин, ще търсят какъв е казусът и ще ви споделят по какъв начин да го разрешите. Постепенно обаче ще се намесят прекомерно във вашия живот и ще ви карат да се съмнявате в много неща. Затова ги назовават манипулатори и се твърди, че са най-трудни за различаване.

Параноичните енергийни вампири пък постоянно търсят прикрит и отрицателен смисъл във всяка обстановка. Те одобряват всичко персонално и не могат да се доверят на никого. " Изтощително е да бъдеш виновен за държанието на параноичен върколак, тъй като той ще те накара да се

съмняваш във всичко

и да не се доверяваш на никого. Това е тъкмо нещото, което търсят. На процедура такива хора се хранят с вашата смутена сила ”, изяснява Алла Свиринская.

Бъбривците са различен тип енергийни вампири, които елементарно могат да ви доведат до безсилие. Те беседват с всички за всичко. И въпреки в началото да наподобяват като занимателна и обещаваща компания, с времето човек усеща какво задължение в действителност са, тъй като те не поддържат връзка, а търсят слушатели. Пренебрегват сигнали като да вземем за пример слушане от вежливост или опит за преустановяване на диалог. Измислят нови и нови неща за казване, като приказват дълго за хора, които в никакъв случай не са срещали. След другарство с тях човек се усеща с натежала глава от информация, която няма никакво значение за него.

Кибритлиите са друга сериозна заплаха. Общуването с тях е като вървене по въже, тъй като могат да изтърван нервите си във всеки един миг. Толкова бързо избухват, че да си в тяхната компания, е плашещо. Усещаш по какъв начин се потискаш, с цел да не ги провокираш. " Ако имат недоволство, те ще желаят да го отнесат до най-висшия орган. Ще ви

изтласкат от зоната на комфорт,

предизвиквайки ви да реагирате уплашено и да бъдете покорни ”, споделя Алла Свиринская.

Тя предизвестява, че и на пръв взор доста кротки хора могат да са енергийни вампири. Нарича ги " сиви мишки ”, които нормално приказват толкоз безшумно, че би трябвало да се напрягате, с цел да ги чуете. Това обаче е техният метод да притеглят внимание. Щом го получат, стартират да проектират меланхоличното си и недоволно въодушевление върху отсрещната страна.

Според Свиринская отрицателният интуиция също може да бъде нездравословен. " Когато казвате неща като " в никакъв случай няма да мога да се науча да върша това ” или " невероятно е ”, вие изчерпвате силата си. Използвайте позитивни изречения, показва Алла Свиринская.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР