Вероятно сте виждали мемето, известно като Тъжният Киану“ – на

...
Вероятно сте виждали мемето, известно като Тъжният Киану“ – на
Коментари Харесай

Киану разкри историята зад най-популярното меме с него

Вероятно сте виждали мемето, известно като „ Тъжният Киану “ – на фотографията артистът от „ Матрицата “ стои самичък на скамейка и гледа замислено, до момента в който държи сандвич в ръката си. Тя циркулира в онлайн пространството от 2010 година и продължава да се радва на необятна известност.

Преди дни звездата разкри каква е историята зад изображението. По време на изявление в късното шоу на Стивън Колбърт  водещият му връчи фотографията. Веднага щом Рийвс я погледна, възкликна „ Просто хапвам сандвич, дребосъче! “ 57-годишният артист продължи да изяснява по какъв начин просто е „ мислил “ и действително не е бил трагичен, тъй че легендата за тъжния Киану в действителност е съществено пресилена. “Значи не си бил печален в действителност? “, попита водещият на предаването, а Киану отговори, че е обмислял някои неща, които са се случвали в живота му тогава.

 

recreating the iconic 'sad keanu' meme pic.twitter.com/oarZR39TPG
—  (@keanyssance) March 6, 2021
Съзерцателното ядене на артиста беше пресъздадено и в първия том на комикса BRZRKR. Както към този момент ви разказахме, Любимецът на Холивуд реши да съчетае актьорската специалност със основаването на комикси и работи по сюжета на въпросното издание.

 „ Не знаех, че илюстраторът ще направи това, само че тъкмо това направи “, сподели Киану. " Това е животът в изкуството. "



Екшън комиксът BRZRKR споделя за безсмъртния войник Берзеркер. Той живее на земята от 80 000 години и животът му е изпълнен с вълнуващи завършения – работи за американското държавно управление и пази света, само че търси информация за произхода си, с цел да разбере дали и по какъв начин може да почине. Той е дете на смъртна жена и Бога на войната, по тази причина съчетава в себе си човешка психика и божествена мощ.

„ Представях си човек, който век след век се бие единствено поради това, че татко му е привързан към насилието. Но в това време обликът му е на човек, който е в капан и който би трябвало да се измъкне от него “, споделя Рийвс. А още От първите илюстрации на комикса излиза наяве, че героят поразително наподобява на самия Киану…
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BOOM! Studios (@boom_studios)

А единствено след броени дни ще можем да го забележим още веднъж в най-емблематичната му роля – тази на Нео от „ Матрицата “. Новият филм от фентъзи поредицата излиза на 21 декември и към този момент нямаме самообладание! Вижте повече за скритите знаци и препратките от трейлъра в  ето ТУК.



 
5 от най-любимите ни функции на Киану Рийвс
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР