Вероятно си спомняте скандалния развод на Джони Деп с красавицата

...
Вероятно си спомняте скандалния развод на Джони Деп с красавицата
Коментари Харесай

Амбър Хърд дари парите на Джони Деп както обеща

Вероятно си спомняте скандалния бракоразвод на Джони Деп с хубавицата Амбър Хърд. Актрисата упрекна някогашния си обичан в домашно принуждение и изиска от него великодушна сума поради множеството нанесени физически и душевни контузии.

Малко преди да получи парите от развода, Амбър заяви, че няма да ги резервира за себе си, а ще ги подари. Актрисата съблюдава обещанието си и подари 7 милиона на няколко благотворителни организации, борещи се против насилието над дами. Това напълно не е първата демонстрация на щедрост от страна на Хърд. Тя неведнъж прави великодушни дарения за Детската болница в Лос Анджелис сред 2016 година и 2017 година По данни на болничното заведение тя е дарила сред 1 и 5 милиона $ в този интервал и участва в листата на почетните донори.

По-рано този месец пък, когато посети Йордания, актрисата и модел показа, че се усеща отлично измежду бежанците там и че се радва да им помогне. Очевидно хубавицата е с положително сърце и напълно не се двоуми да дава огромна част от парите си за тези, които в действителност се нуждаят от финансова поддръжка.

„ Парите в никакъв случай не са имали значимо място в живота ми, в случай че не мога да ги даря и да оказа помощ на беззащитните с тях “, показа преди време Амбър във връзка развода с Джони.

Напомняме ви, че през май 2016 година хубавицата хвърли тежки обвинявания върху Деп, като разкри, че той я е удрял с телефон по лицето и е скубал косата й. Амбър даже показа фотоси като доказателство.

Двойката показа обществено, че връзката им постоянно е била доста буйна, в нея постоянно е имало принуждение, само че всичко е било подбудено от мощна обич. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР