Вероятно много момичета като мен имат по-фина и тънка коса,

...
Вероятно много момичета като мен имат по-фина и тънка коса,
Коментари Харесай

7 от най-добрите прически за къса и фина коса

Вероятно доста девойки като мен имат по-фина и тънка коса, която с изключение на всичко друго се омазнява и по-бързо, изключително когато по-често я укривам под разнообразни шапки. Обикновено намирам избавление в сериите артикули за коса, които са предопределени да дават спомагателен размер, само че решението от време на време се крие и в избора на прическа. Затова и през днешния ден ви демонстрирам няколко разнообразни разновидността, множеството въодушевени от обичани девойки като Зоуи Кравиц, Нина Добрев и Кая Гербер, при които дължината на косата е по-къса. Нещо, което сполучливо взема решение казуса с тънката и фина коса. Освен това тези прически са и супер модерно!

Правият и структуриран фасул е доста подобаващ, изключително в случай че имаме права коса, до момента в който за чупливата е по-добре да изберем структурираното каре, при които дължината може да е напълно права или на преливащи се етажи. Допълваме листата с по този начин наречената мюлет прическа, която свързваме с Майли Сайръс, при която косата начело е по-къса, а в профил откъм гърба – по-дълга. Разбира се, можем да стигнем и до цялостната прекаленост – късата pixie прическа, като актрисите Зоуи Кравиц или Урсула Корбето, при която е елементарно да се реализира компактност и размер.
               

Въпреки че сега съм избрала карето за моя прическа, съм била с къса коса и знам, че даже и това не взема решение казуса с омазняването и от време на време се е налагало да мия косата си всеки ден. Но защото знаем, че прекомерно честото миене не е доста потребно, открих ново решение за мазната коса – новата серия Purify & Hydrate на. Тя включва шампоан и еликсир, а във формулата им са съчетани естествена хиалуронова киселина и бяла глина, които работят дружно, с цел да хидратират и почистят корените в дълбочина.



Допълнително съдържат и глицерол, който доставя влага и има изглаждащ резултат. След измиване косата ми е доста по-лека и мека на досег, а по едно и също време с това е хидратирана и обемна. Но защото е чуплива и изисква стилизиране (понякога я изправям, а различен път я оформям на леки талази с маша), постоянно по-късно употребявам лака за коса TRESemmé Freeze Hold , който резервира прическата ми (особено в дъждовните пролетни дни), без да оставя следи от засъхване.



Обикновено изборът на нова прическа е обвързван с това да излезем отвън зоната си на комфорт, да не приказваме, в случай че решим пък изцяло да сменим цвета на косата си. Точно по тази причина от са подготвили една специфична кутия с убеденост, с цел да ни провокират да опитвам повече. А в случай че желаете да си спечелите такава кутия и се чудите какво се крие в нея, влезте в профила на марката в Инстаграм ето.

 

С поддръжката на TRESemmé

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР