Вероятно има не един или два интимни въпроса, които искате

...
Вероятно има не един или два интимни въпроса, които искате
Коментари Харесай

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

Вероятно има не един или два интимни въпроса, които желаете да попитате колегата си. Всеки, който има връзка, знае, че връзката е ключът към щастието и интимността. Умението да поддържате връзка с половинката си за неприлични неща може да ви сближи повече, в сравнение с допускате. Също и ще направи интимния ви живот по-забавен, буен, рискован и трогателен.

Независимо дали сте обвързани отдавна, или преди малко сте почнали да се срещате, продължете да четете. Дори и да се притеснявате, може да зададете няколко интимни въпроса по много занимателен метод, тъй че да разчупите бариерите посред ви. Те ще ви оказват помощ да насърчите двамата да изследвате нови територии във връзката си и да ви накарат да се почувствате кокетни за нула време.

Ето и няколко интимни въпроса, които да зададете на индивида до вас:

Някога случвало ли ти се е да се къпеш гол в морето?

На пръв взор този въпрос демонстрира нещо изключително, само че дали някой улови намека в него…

Коя е обичаната ти част от тялото ми?

Има толкоз интимни въпроса, на които може да получите отговор. Но в тази ситуация може да вдигнете градусите, като накарате колегата си да я уточни, вместо да отговори.

 

 16 занимателни и интимни въпроса, които да питате колегата си

Какъв тип облекло би изглеждал най-добре на мен?

„ Изглеждаш прелестно във всичко “ не е допустим отговор. Накарайте го да си ви показа в нещо привлекателно и да опише всеки подробност.

Мислиш ли, че се целуваш добре?

Ако отговори с „ да “, увереността му ще бъде извънредно привлекателна. Ако отговорът му обаче звучи малко нестабилно, прекарайте няколко минути, с цел да го уверите, че се оправя в действителност добре.

Къде най-вече обичаш да бъдеш докосван?

Отново ви съветваме да показвате, не да казвате.

На какъв брой години беше, когато изгубих девствеността си?

При дългогодишни сътрудници това е от тези няколко интимни въпроса, които евентуално двамата към този момент знаят един за различен. За другите двойки, които са дружно неотдавна, споделете толкоз ~неудобни~ детайлности, колкото и двамата сметнете за уместно.

 

 интимни въпроса

Къде е най-странното място, на което в миналото си го правил?

В колата, на плажа, в планината… Някои от отговорите на този въпрос може в действителност да ви изненадат.

Къде искаш да го направиш?

Може да разнообразите интимния си живот с отговорите на този въпрос. Направете си лист и отметвайте нещата в него едно по едно.

Какво те възбужда най-бързо?

Всички имаме по едно малко нещо, което раздвижва механизмите ни. Научете отговора на колегата си и в никакъв случай не го забравяйте.

Какво мислиш за внасянето на играчки в спалнята?

Това е от тези няколко интимни въпроса, които двойките постоянно се тормозят да си зададат. Ако и двамата обаче давате палец нагоре, може да опитате да разнообразите нещата в спалнята. Ако не става, може просто да включите и възглавница.

 интимни въпроса

Хвалил ли си се в миналото пред приятелите си за мен?

Обещайте си да не се сърдите от отговорите на този въпрос, каквито и да са те. Да, това е нещо персонално, само че не забравяйте също, че разказването за горещия ви съкровен живот е комплимент за вас.

Бил ли си в миналото в стриптийз клуб?

Ако той върви в стрийптийз клубове, даже и откакто сте дружно, това може да бъде малко притеснително. Но, само че в случай че е бил там на ергенско празненство на собствен другар, може да си пандизите очите.

Какви диалози обичаш в леглото?

Нека бъдем почтени – колкото и горещо да стане в спалнята, понякога диалозите са целесъобразни. Все отново това е метод да се свържете още повече с колегата си, по тази причина това е от тези няколко интимни въпроса, които не трябва да пропускате?

Сънувал ли си ме в миналото?

В листата имаме още няколко интимни въпроса, а отговорът на този не допуска просто елементарен сън, както може би към този момент се досещате. Ако получите удостоверение, го помолете да

Целувал ли си ме в миналото на обществено място, единствено с цел да накараш някого да ревнува?

Има толкоз доста занимателни интимни въпроса, които може да зададете, само че при този внимавайте, с цел да не стигнете до скандал по-късно.

Коя е фантазията, която в никакъв случай не си споделял с никого?

Почти всеки си мечтае за неща в спалнята, които обаче се тормози да показа с половинката си. Нека това не е от първите интимни въпроса, които си задавате, тъй като в действителност може да е неловко. Но с течение на времето, нищо не пречи да попитате и това. Ако той се тормози, започнете вие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР