Вероятно Блейк Лайвли винаги ще носи част от Сирина ван

...
Вероятно Блейк Лайвли винаги ще носи част от Сирина ван
Коментари Харесай

Червеният бански и малкият секси детайл - Блейк Лайвли в един горещ летен тренд

Вероятно Блейк Лайвли постоянно ще носи част от Сирина ван дер Удсън в себе си, с помощта на дългите златисти коси и блестящия външен тип. И даже ансамбълът, с който неотдавна актрисата се появи край басейна препраща към силата на героинята ѝ от известния сериал " Клюкарката ".
 Tomato Girl - какво съставлява вирусната наклонност
" Доматено момиче " - вирусната наклонност на лятото

Тенденция или метод на живот

В обява в Инстаграм, виждаме Лайвли в един от най-горещите ленти трендове. Огненочервеният ѝ бански от две елементи е пряк намек към стилната фикс идея на, което безусловно " грее " под слънчевите лъчи и нажежава пристрастеностите.

Още пикантност и цвят придават и огромните слънчеви очила във формата на сърце, а визията е уместно приключена от ослепителен маникюр - несъмнено, всичко в алено.

Банският костюм на актрисата следва трендовете освен във връзка с цвета. Самият модел е измежду най-актуалните за сезона. Той е с висока талия и изрязано деколте. И един супер секси подробност, който може да бъде пропуснат, в случай че не се вгледаме деликатно, означават от InStyle.

Става дума за v-образните подплънки на горната част на банския. Те са освен забавен детайл от дизайна, който го отличава от общоприетите разновидности, само че и основава резултата push-up - и наподобява по едно и също време естествено и секси.

Всъщност, в случай че се поразровим в мрежата, ще се уверим, че огромна част от стилните марки оферират сходен жанр бански костюми. Затова, става известно, не е мъчно да пресъздадем горещата визия на

Beach Riot  

Verdusa

Women`secret

Zaful

Lisca

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР