Вероятният кандидат за президент на републиканците Доналд Тръмп се срещна

...
Вероятният кандидат за президент на републиканците Доналд Тръмп се срещна
Коментари Харесай

Тръмп се срещна с приятеля си Орбан и след това го заведе на концерт

Вероятният претендент за президент на републиканците Доналд Тръмп се срещна с унгарския министър председател Виктор Орбан в курорта Мар-а-Лаго. Двамата политици са разискали " необятен кръг от въпроси, засягащи Унгария и Съединени американски щати ", след което са отишли на концерт, настояват източници на CNN.

Един от източниците разказва срещата като " обществена " без дневен ред, до момента в който различен споделя, че тя е била " другарска ". Унгарският министър-председател разгласява в профила си в Instagram монтаж от фрагменти от диалозите си с Тръмп.

Във видеото Тръмп хвали Орбан пред смееща се навалица.

" [Орбан] е непротиворечива персона, тъй като споделя по какъв начин ще бъдат нещата и с това всичко завършва. Той е шефът ", сподели 45-ият президент на Съединени американски щати.

Освен че са провели диалози, по-късно двамата мъже са отишли на концерт на група, като програмата е била част от частно събитие.

Унгарският министър председател е на импровизирано посещаване в Съединените щати. Служител от администрацията на Байдън показва, че Белият дом не е отправял покана към европейския водач за среща с президента Джо Байдън. От своя страна и той не е изискал такава.

It was a pleasure to visit President today. We need leaders in the world who are respected and can bring peace. He is one of them! Come back and bring us peace, Mr. President!
— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban)
По-късно Байдън разяснява срещата сред Тръмп и Орбан, като съобщи, че тя е притеснителна.

Орбан се трансформира в икона за някои консервативни популист, защото се стреми да трансформира Унгария в това, което той назовава " нелиберална страна ". Той се опълчва на разширението на НАТО и на спомагателната помощ за Украйна, и към момента поддържа близки връзки с съветския президент Владимир Путин.

По време на обиколката си из Съединените щати унгарският министър-председател посети фондация " Херитидж " - закостенял мозъчен концерн във Вашингтон, който работи по план за възможното ръководство на Тръмп при идващ президентски мандат.

В обява в профила си X след появяването си там той написа: " Подкрепяме фамилиите, борим се с незаконната миграция и отстояваме суверенитета на нашите народи. Това е общата основа за съдействие сред консервативните сили на Европа и Съединени американски щати ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР