Верижна катастрофа на главен път Е-79 по чудо се размина

...
Верижна катастрофа на главен път Е-79 по чудо се размина
Коментари Харесай

Верижна катастрофа в района на тунел Железница

Верижна злополука на основен път Е-79 по знамение се размина без потърпевши. В региона на тунел " Железница ", след Благоевград в посока към Граничен контролно-пропусквателен пункт - Кулата са се блъснали четири леки автомобила.

Нанесени са единствено материални вреди по колите, няма потърпевши, а придвижването е свободно, оповестиха от полицията.

Изключително натоварен е трафикът през днешния ден по Е-79 в посока към София. Стотици коли се прибират от Гърция. На влизане в България през Граничен контролно-пропусквателен пункт - Кулата опашката е няколко километра, оповестиха прибиращи се от отмора благоевградчани.

Временно придвижването по път I-1 Благоевград – Симитли в региона на тунел " Железница " се реализира в двете посоки в една лента заради ПТП, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението се контролира от екип на пътна полиция.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.​
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР