Веригата магазини за дрогерийни стоки dm отвори пореден нов магазин

...
Веригата магазини за дрогерийни стоки dm отвори пореден нов магазин
Коментари Харесай

dm вече е и на един клик разстояние

Веригата магазини за дрогерийни артикули dm отвори следващ нов магазин в България. Най-новото място за извършване на покупки този път не е на крачка, а на един клик разстояние. За разлика от останалите 97 обекта на компанията, този няма пощенски код и географски координати, има си домейн -.

Онлайн магазинът на dm започва с отстъпка за добре пристигнал за всеки, който се записва и поръча обичаните си артикули до 18 септември в това число.

Виртуалните щандове са подредени по категории - Грим, Грижа и парфюми, Коса, Мъжка козметика, Здраве, Храна, Бебе и дете, Домакинство. Има и специфична секция, представяща най-новите артикули, акции, трендове.

Клиентът може да избира от близо 8200 продукта онлайн. И разнообразието ще пораства, дават обещание от dm.

От подменютата в другите категории можете да зададете филтри, с цел да откриете това, което търсите. Има алтернатива за разглеждане на продуктите съгласно комерсиалната им марка, което улеснява извършването на покупки.

Създаването на акаунт в уеб страницата лишава не повече от минута, а имейлът за удостоверение и активиране на профила идва мигновено. И си заслужава инвестицията на тази минута време - записаните клиенти имат някои преимущества.

Едно от тях е гратис потребление на новата услуга на dm - " експресно приемане на поръчка в определен dm магазин ", която комбинира преимуществата на извършването на покупки на един клик и на една крачка. Идеята е виртуално да напълните количката си с нужните артикули и най-вече 3 часа по-късно да можете да вземете покупките си на място от определения от вас непосредствен физически магазин - към този момент подбрани и пакетирани.

Ако желаете обичаните ви артикули да приститнат до вратата ви - срокът за доставката е в границите на стандарта за куриерските услуги - 2 до 5 работни дни. Плащането може да е с дебитна или кредитна карта, посредством Гугъл Pay, Apple Pay, по банков път или в брой. Разходът за доставка е 4,99 лева Той отпада, в случай че поръчката е на стойност над 100 лева - само че единствено в случай че сте регистриран консуматор.

Навигацията в онлайн магазина е еднообразно комфортна и при десктоп, и при мобилната версия на уеб страницата. А самият той е освен място за извършване на покупки, а и електронно списание - със препоръки, предписания, трендове в областта на хубостта, храненето.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР