Верея (Стара Загора) посреща Локомотив (Пловдив) в мач от поредния

...
Верея (Стара Загора) посреща Локомотив (Пловдив) в мач от поредния
Коментари Харесай

Локо гостува на любим съперник

Верея (Стара Загора) посреща Локомотив (Пловдив) в мач от следващия кръг на Първа професионална лига с упоритостта да вземе първи точки против “смърфовете”. През предишния сезон и двата мача посред им бяха извоювани от “смърфовете”. На “Лаута” пловдивчани се постановиха с 3:1, а по-късно Парвизчон Умарбаев донесе триумфа с 1:0 под Аязмото с гол в 90-ата минута.

Локомотив позволи единствено една загуба от началото на актуалната акция - 1:4 като посетител на ЦСКА-София. “Смърфовете” обаче стигнаха до влиятелни равенства против Левски и Лудогорец, като в тези дуели демонстрираха, че даже и без Мартин Камбуров са тим, който не трябва да бъде подценяван. Старши треньорът Войн Войнов още веднъж ще пусне на върха на офанзивата Дани Кики, а по фланговете ще се разчита на бързите Веселин Марчев и Димо Бакалов. Заради травма мача ще пропусне Пламен Крумов.

Верея ще бъде без халфа Милен Танев и бранителя Иво Иванов. Двамата към момента лекуват контузии и старши треньорът Илиан Илиев се надява скоро да са изцяло възобновени. Мехди Фенуш е на линия, откакто не игра против Лудогорец. Той ще се конкурира за титулярно място с Валери Домовчийски. В предни позиции за Верея още веднъж ще играе ветеранът Георги Андонов.

ППЛ, 6-и кръг:

ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА) - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Аргилашки; Илиев, Енчев, Бен Джемия, Слаев; Бенгюзов, Балде; Фенуш, Елиаш, Йорданов; Андонов
Старши треньор: И. Илиев
ЛОКО ПД (4-2-3-1): Пиргов; Пашов, Марков, П. Николов, Бедиме; Траянов, Умарбаев; Марчев, П. Серджо, Бакалов; Кики
Старши треньор: В. Войнов

СЪДИЯ: Петър Доровски
СТАДИОН: “Трейс Арена
НАЧАЛО: 18:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР