Верея не пусна защитника Хюсеин Абдулгани Сюлеймани в националния отбор

...
Верея не пусна защитника Хюсеин Абдулгани Сюлеймани в националния отбор
Коментари Харесай

Верея не пусна Сюлеймани в националния отбор на Саудитска Арабия

Верея не пусна бранителя Хюсеин Абдулгани Сюлеймани в националния тим на Саудитска Арабия за днешната контролата с Ирак в Басра.

" Всички играчи, които бяха извикани в националния тим за контролната среща в сряда, дойдоха на лагера в Джеда, като се изключи бранителя Хюсеин Абдулгани, който е зает с българския си клуб Верея ", оповестиха от футболната федерация на Саудитска Арабия.

 Легендата на Саудитска Арабия Хюсеин Сюлеймани дебютира за Верея @@@Селекционерът на азиатците Хуан Антонио Пици изпрати повиквателна на 41-годишния Сюлеймани в края на предходната седмица, само че датата за дуела с Ирак не е публична на ФИФА и старозагорци не позволиха на играча на пътува. Причината е натоварената стратегия на Верея в шампионата, като за седмица сред 5 и 12 март тимът ще играе три мача против Пирин, Славия и Ботев Пловдив.

 Легендата на Саудитска Арабия Хюсеин Сюлеймани дебютира за Верея @@@Сюлеймани, който има 134 мача с националната фланелка на родината си, от няколко дни възобнови занимания, откакто лекуваше травма на прасеца, поради която пропусна първите два мача на старозагорци след подновяването на българското състезание (0:5 от ЦСКА-София и 0:2 от Дунав).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР