Веолия Енерджи Варна ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2019-2020г.

...
Веолия Енерджи Варна ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2019-2020г.
Коментари Харесай

От днес пускат парното във Варна

 " Веолия Енерджи Варна " ЕАД афишира начало на отоплителен сезон 2019-2020г. и стартира поетапно включване на абонатните станции за отопление, считано от 25.11.2019 година " Веолия Енерджи Варна " ЕАД афишира начало на отоплителен сезон 2019-2020г. и стартира поетапно включване на абонатните станции за отопление, считано от през днешния ден. Ето какво оповестяват от топлофикационното сдружение:

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви осведомяваме, че за вярното и оптимално действие на системите е належащо осъществяването на няколко общоприети процедури. Отговорниците на абонатните станции следва да запълнят вътрешната отоплителна апаратура в постройките, като авансово бъдат отворени вентилите на радиаторите на оптималната степен. Това ще улесни процеса на обезвъздушаване на инсталацията и отоплителните тела и няма да се постановат спомагателни операции след стартиране на отоплението.

Бихме желали да Ви напомним, че е нужна и инспекция на уредите за дялово систематизиране и в случай че имате подозрения, че те не действат вярно (примерно в случай че екранът им е " загаснал " ), молим неотложно да потърсите подпомагане от компанията за топлинно счетоводство на постройката.

Бихме желали да Ви напомним, че включването на абонатните станции за отопление се прави единствено от техническите екипи на " Веолия Енерджи Варна " ЕАД. След запълване на инсталациите ще се дренира само и единствено при положение на повреда.

След запълване на вътрешната отоплителна апаратура или неспособност за това, молим да ни информирате посредством позвъняване на безплатната ни телефонна линии 0800 14 448. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР