Венцислава Тафкова се намира в кошмарен период от своя живот.

...
Венцислава Тафкова се намира в кошмарен период от своя живот.
Коментари Харесай

Венцислава Тафкова е съсипана! Няма „тъпкач“ - няма пари. Дава НЕкрасивото си тяло под наем, за да не работи

Венцислава Тафкова се намира в призрачен интервал от своя живот. Тя остана без спонсор, откакто и последният простак, който я устояваше, й би шута.

Около половин година миската обслужваше полово ММА войник, за който се приказва, че е цялостен с пари. Именно поради парите тя се раздавала толкоз доста за него в леглото, само че най-после и спортистът не я издържал.

Венци внезапно остана без непрекъснат ухажор и по тази причина е почнала да се предлага, по този начин да се каже, почасово. Различни мъже й се изреждали против възнаграждение от тяхна страна. Само по този начин тя можела да продължи своя разточителен метод на живот.

Макар че единствено след няколко дни Тафкова ще навърши 25 година, тя продължава да упорства и да отхвърля да си вади хляба почтено и честно. Вместо това избира да води живот с висок стандарт, обезпечен й от тялото й, което другояче не е изключително привлекателно, когато няма намесен фотошоп.

Венцислава е една от най-зле изглеждащите Мис България в историята. Без грим е същинско чучело, не че с грим е нещо прелестно, само че най-малко не плаши хората.

На всичкото от горната страна характерът й бил доста противен. Постоянно имала искания, че е освен това от близките. Затова изгубила всичките си другари, когато станала малко по-известна.

Нищо чудно, че мъжете не си стопират погледа върху такава жена за сериозна връзка. Нито е красива, нито добродушна, нито стопанка. Единствено за бърз секс става, и то единствено в случай че човек е много закъсал, приказват злите езици.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР