Венцислав Маринов от кв. Долно Езерово е бургазлията, който тази

...
Венцислав Маринов от кв. Долно Езерово е бургазлията, който тази
Коментари Харесай

Пиян бургаски батка лети със 150 км/ч в центъра!

Венцислав Маринов от кв. Долно Езерово е бургазлията, който тази нощ си спретна дива гонка с полицейски патрул и най-после заби БМВ-то си в спирката на ул. " Одрин " до Ритруалната зала, разкрива Флагман.бг, базирайки се на собствен меродавен източник.

Екшънът е почнал малко след 01:00 часа, когато 22-годишният юноша не се е подчинил на подадения сигнал със стоп палка на ченгетата. Вместо да спре, той е натиснал педала на бавареца и с гневна скорост е профучал по ул. " Христо Ботев ". Според живущи в региона, които са станали видетели на гонката, бургазлията се е движел със 150 км/ч., макар че в този час в Бургас валеше лек дъжд.

В региона на Билковата аптека водачът е изгубил ръководство над колата, която евентуално е поднесла от мокрия асфалт. Помел е два пътни знака и се забил в спирката на ул. „ Одрин “ пред Ритуалната зала. За благополучие по това време не е имало инцидентни минувачи и от случая няма потърпевши. В БМВ-то са се предвижвали още два души, които са се разминали единствено с нерешителност от конфликта.

По информация на Флагман.бг, бургазлията е недееспособен и в никакъв случай не е имал шофьорска брошура. Въпреки това обаче постоянно сядал зад кормилото. По неофициални данни, в досието му има 3 присъди за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции, последната е от 2020 година

Снощи Венцислав също е отказал да бъде тестван с дрегер за приложимост на алкохол и опиати. Това пък наложило служителите на реда да смъкват софийските номера на БМВ-то.

Преглед в профила на бургазлията демонстрира, че единствено час преди случая, очевидно е бил на ваучър с другари и е качил на стори по какъв начин " разлива " уиски и по всяка възможност по време на злополуката е бил използвал алкохол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР