Венцеслав Стефанов потвърди за трансфера на Радослав Кирилов от Славия

...
Венцеслав Стефанов потвърди за трансфера на Радослав Кирилов от Славия
Коментари Харесай

Капитанът на Славия за 3 години в ЦСКА 1948

Венцеслав Стефанов удостовери за прехвърлянето на Радослав Кирилов от Славия в ЦСКА 1948, като разясни, че за национала е имало преференциална оферта и от клуб от Саудитска Арабия. Президентът на " белите " разясни, че договорът на крилото с " алените " ще бъде за три сезона.

" За нас е значимо да намерим положителни предложения за момчетата, които са дали доста на клуба. Нека да печелят повече. Винаги сме се старали да дадем най-хубавото на нашите футболисти. Имаме много запаси и гръб. Договорът на Ради ще бъде за три години, а по-късно може да се върне при нас. Имахме по-добра оферта за него и от клуб от Саудитска Арабия, само че в последните две-три седмици чакаме да изпратят контракта и персоналните условия на футболиста. Нека момчето да се развива и да си оправи живота ", съобщи Стефанов на конференция.  

Той е безапелационен, че Славия ще продължи да постанова свои юноши в първия състав.
" Вярвам в младите и техните благоприятни условия. За мен най-малко няма по-голям клуб от Славия, само че футболът е бизнес. Имаме положителни деца. Златомир Загорчич би трябвало да даде късмет за развиване на още 2-3 млади момчета ", добави Венцеслав Стефанов.

Президентът на Славия внесе изясненост и към раздялата на клуба с испанския нападател Йон Бакеро.
" С него стана по същия метод. Дойде и сподели, че е време да се прибере вкъщи след доста години в чужбина. Първо би трябвало да сме хора. Може да има още входящи и изходящи прехвърляния, всичко е допустимо. Славия печели пари от своите футболисти. От тези, които сме отгледали, не е наложително да са единствено българи, само че е неприемливо да има единствено двама или трима българи в състава ", сподели още дългогодишният футболен началник.

Венцеслав Стефанов похвали вратаря на " белите " Светослав Вуцов, който също е спряган за трансфер в чужбина.
" Нормално е това да се случи един ден. Ще му пристигна времето. Светльо е още по-сериозен в тренировките и съблюдава режима ", приключи президентът на Славия.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР