Венецуела е затворила ключова морска граница и е отменила полети,

...
Венецуела е затворила ключова морска граница и е отменила полети,
Коментари Харесай

Венецуела затваря ключови морски граници, за да стопира идващи помощи

Венецуела е затворила основна морска граница и е отменила полети, защото опозиционната партия се пробва да внесе задгранична помощ в засегнатата от рецесията южноамериканска страна, оповестява CNN.

``
реклама

Представител на държавното управление удостовери, че Венецуела е затворила морската си граница с Аруба, Кюрасао и Бонер, а в западната част на Фалкон е спряла полети, от и към тези острови.

Вицеадмирал Владимир Куинтеро, боен военачалник от държавното управление на президента Никола Мадуро, съобщи, че няма избрана дата за анулация на тези ограничения.

Досега Мадуро отхвърли да позволи камиони за помощ във Венецуела от прилежащи страни, които публично признаха държавното управление на самоопределилия се краткотраен президент Хуан Гуайдо.

Въпреки че е богата на нефт страна, венецуелската стопанска система страда от години неприятно ръководство. Кризата накара хората от всички сфери на живота да се борят за храна, съществени витални потребности и медицина.

Повече от три милиона венецуелци са напуснали домовете си, като един милион емигрират в прилежаща Колумбия.

Мадуро твърди, че страната му не се нуждае от помощ и е барикадирала мостове в опит да блокира идващите камиони с храна.

Правителството на Бразилия организира среща, на която да " дефинира логистиката " за даване на помощ на венецуелския народ, съобщи представителят на президента Отавио Рего Барос на конференция. Очаква се помощта, която включва храни и медикаменти, да стартира да тече от 23 февруари, сподели той. Операцията ще се организира в " съдействие " с държавното управление на Съединени американски щати.

Превод: " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР