Венета Райкова е започнала интересна рубрика в социалната мрежа, която

...
Венета Райкова е започнала интересна рубрика в социалната мрежа, която
Коментари Харесай

Венета Райкова взе хляба на Кобилкина - разказва креватните си истории и дава съвети

Венета Райкова е почнала забавна графа в обществената мрежа, която е озаглавила „ Марс и Венера ”. Всяка седмица писателката и водеща дава любовни и секс препоръки на дамите, а и на господата. При това го прави изцяло гратис. „ Ще вземеш хляба на Наталия Кобилкина! ”, майтапят се фенове на русокоската.
„ Тук ще си споделям непосредствено мнението за взаимоотношенията, любовта, връзките ”, разяснява Венета Тя поддържа дамите да бъдат по-смели в дейностите си по отношение на противоположения пол. „ Резултатите от анкетата, която пуснах, демонстрираха, че 70-80% от вас няма да отбележат празника на любовта! Това не е добре, споделям ви аз! В този живот всички решения, всички дейности се случват заради две аргументи - боязън или обич! Затова ви споделям - празнувайте я тая обич! Живейте и действайте от обич, а не от боязън! Ако желаете всеки ден, в случай че не - най-малко на 14 февруари празнувайте любовта! Ако нямате обичан човек сега, обадете се на някогашна обич или на някого, на който все не събирате храброст да се обадите! Майната им на разпоредбите кой пръв би трябвало да се обади - потъпчете егото си, гордостта, забравете обидите! Понякога тоя живот свършва толкоз ненадейно, по тази причина празнувайте я тая обич и без мрънкане, оправдания и разногласия! ”, написа Райкова по случай Свети Валентин. И добави, че всички дами обичат дарове, по тази причина мъжете би трябвало да бъдат по-щедри. „ Червената роза в никакъв случай не е факсимиле! Особено за дългите бракове! Не ми казвайте, че нямате пари за една роза! Жена ви е родила деца, а децата се вършат с доста обич! ”, разяснява звездата.

Устатата русокоска нееднократно е разказвала и за половите си прекарвания. Тя твърди, че откогато е разведена, спи единствено с по-млади от нея мъже. 47-годишната авторка на бестселъри се била наживяла и към този момент не си падала по сериозните връзки, ами търсела господа единствено за краткотрайни занимания. Един от последните й любовници бил неин комшия.  

„ Оглеждайте се към вас – за съседи, сътрудници, които ви харесват... Сексът е значим за психическото и физическото здраве! Аз да вземем за пример, откакто ни затвориха през 2020 година, се загледах в един комшия и се видяхме няколко пъти за секс ”, призна наскоро Венета. За нея креватните акробатики с комшията били извор на креативно ентусиазъм. Именно след разгорещените срещи в блока тя измислила част от сюжета по последната си книга. Според източник ва „ Уикенд ”, съседа, с който русокоската е съгрешила, е много по-млад от нея. Той е ерген и работи като управител в непозната компания, разкрила посланичество у нас.

Райкова обича се хвали, че не останава без мъжко внимание, само че пък младите лъвчета бързо й омръзвали. На този стадий от живота си тя предпочитала да посвети на сина си и на работата си, а не на сантиментални трепети.

„ Преди 4 години се разведох, само че нямам гадже, тъй като не желая обвързване. Имам случки с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 до 40. Не се влюбвам, по този начин съм избрала да пребивавам, удовлетворена и щастлива съм ", споделяла е нееднократно водещата.

Тя е безапелационна, че „ пеперудите ” са краткотрайни, а взаимното почитание и другарството са тези, които остават във времето. Точно заради тази причина някогашният й брачен партньор Тихомир до сегашен е доста значим за нея, тъй като след 13 години брак и образован бракоразвод към момента са си най-близки. Блондинка нееднократно е подчертавала, че сред тях не е имало трети човек. Не са си изневерявали, само че рутината лека-полека умъртвила брака им. За благополучие, съумели да си разпределят грижите за сина им Патрик поравно и детето по никакъв метод не потърпевшо от раздялата им.

Венета е удовлетворена, че за възрастта си наподобява свежо, без да си е правила каквито и да било пластични интервенции. Кълне се, че не си е пипала носа, нито си е слагала силиконови импланти. Е, подлагала се е козметични процедури, само че умерено. „ От 2017 година си поставям един път в годината ботокс в челото и върша устни, само че имам доста бърз метаболизъм - след два месеца всичко се разгражда и изчезва. За блясъка в очите и щастливото лъчение допринасят  позитивните страсти и вътрешния мир, който реализирах. Ако желаете и вие да го постигнете, прочетете книгите ми. Вътре има доста скъпи препоръки освен за любовта, само че и за това по какъв начин да привлечете пари към себе си ”, популяризира се известната авторка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР