Венера започва своя ход символично назад“ в знака Скорпион от

...
Венера започва своя ход символично назад“ в знака Скорпион от
Коментари Харесай

РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА – ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ЛЮБОВТА!

Венера стартира своя ход алегорично „ обратно “ в знака Скорпион от 5 октомври до 16 ноември.

Най-силно въздействие ще окаже на зодиакалните знаци Телец, Скорпион и Везни.

Всеки, който има планети ситуирани в този зодиакален знак в своя персонален хороскоп, ще има сериозен интервал на разбор и преосмисляне на близкото минало в региона на любовта, връзките и креативните начинания. Може да се върне остаряла обич или да стартираме с нови очи да гледаме на актуалната си връзка.

Ретроградният ход на Венера ще се отрази на всички зодиакални знаци, няма по какъв начин да се избегне това. В взаимозависимост от това в кои браншове от вашия хороскоп се движи тя, ще може да се каже какви ще бъдат уроците за вас и каква умелост ще би трябвало да усвоите.

Много страшни неща може да се изпишат за интервала на ретроградна Венера. Не се стресирайте от такива крайни изявления, като „ нещастна обич “, „ тежки последици “…

Разбира се, че не подценявам този интервал и в действителност ще ви помоля да спазвате рекомендациите, с цел да избегнете възможни проблеми и паники. Но въпреки всичко да знаете, че няма нищо ЧАК ТОЛКОВА ФАТАЛНО И НЕПОПРАВИМО! Необходимо е да методите умерено и с схващане. Каквото можете да избегнете – избегнете го! Не е най-хубавото време за опити. Този принцип работи еднообразно и за вярващите и за невярващите в астрологията, просто тъй като е повсеместен.

Ако четете задоволително в точния момент този материал за ретроградна Венера и можете да реагирате, ето какво би трябвало да знаете и да не вършиме в интервала от 5 октомври до 16 ноември 2018 година:

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ПРАВИ?

НЕ предлагайте БРАК, НЕ насрочвайте СВАТБЕНИ церемонии, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ЛЮБОВНИ ИЛИ ПРИЯТЕЛСКИ ВРЪЗКИ!
НЕ КУПУВАЙТЕ СКЪПИ ДРЕХИ, КОЗМЕТИКА И БИЖУТА! Както и скъпи предмети на изкуството! В това число и скъпи коли, тъй като все някакви външни, естетически недостатъци и проблеми ще се появяват, които ще загрозяват колата. След като отмине интервалът на назадничавост ще се откри, че закупеното има някакъв прикрит недостатък, бързо ще се похаби или към този момент няма да ви харесва. Има възможност близките да не ви харесват в тези облекла и с тези бижута.
Не правете козметични интервенции (пластична хирургия), даже сякаш безобидното увеличение на устни или бюст може да се окаже неуместно, а вие да изглеждате зле… За сходни процедури постоянно е добре да се консултирате с персоналния си астролог!
Не активирайте нов финансов план, не забравяйте, че Венера се свързва и с парите и финансовите интервенции!
Не правете парични депозити – няма да са преференциални!
Не правете търг за продажба на предмети на изкуството!
Не насрочвайте разкриване на изложения, не дебютирайте като водещи или като артисти и реализатори!
Не провеждайте презентации на козметични артикули или техника за козметични и пластични интервенции!
Не правете презентации на стилния, артистичен (театрален и музикален) и козметичен бизнес, както и не сключвайте контракти на сходна тема!
Не откривайте изложба, фешън или козметичен салон, импресарска организация!
Не правете ревюта, креативен вечери, концерти и театрални изяви, изключително в случай че ще е дебют – стартът няма да ви удовлетвори. Ако въпреки всичко се постанова – работете авансово върху вътрешната си убеденост, ослепително се подгответе!
Не публикувайте разгласи и не правете профили в уеб сайтове за запознанства!
Не започвайте никакви договаряния, не се опитвайте да разрешите остарели спорове – няма да получите добър резултат.
Не подавайте правосъден иск, това касае всевъзможен тип каузи, тъй като планетата Венера дава отговор и за правосъдната система!
ЛЮБОВ И БРАК Пожарна охрана ВРЕМЕ НА РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА

Нищо в пространството не е случайност, неприятен шанс, несполучлив избор и така нататък Това е умелост, от която духът ви се нуждае. Като се направи по-задълбочен разбор по персоналния хороскоп на индивида, се вижда, че там са заложени аналогични кармични аспекти. Човек мъчно може да избегне заложеното по кармични аргументи, а и не би трябвало. Защото това е опит, който в този живот той би трябвало да изживее. В противоположен случай си го взимате за „ домашна работа “ – не се отървавате от него, а единствено го отлагате.

Ако ви се случи тъкмо в този интервал да започнете нова любовна връзка или към този момент сватбата е планувана и няма метод да я отлагате – това значи, че тук към този момент се е присъединил законът за кармата. Видимо това ТРЯБВА да се случи тъкмо в подобен миг. Казано още по-ясно: с цел да ви се случи – има своята причина.

Опитайте се да ревизирате тези странни на пръв взор изказвания в действителния си живот. Едва тогава ще се уверите в силата на този феномен.

~~~

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР