Венелин Кондаков и Ина Гаярдо са инфлуенсъри, които знаят как

...
Венелин Кондаков и Ина Гаярдо са инфлуенсъри, които знаят как
Коментари Харесай

Страст в Алпите: Венелин Кондаков и Ина Гаярди го направиха под открито небе

Венелин Кондаков и Ина Гаярдо са инфлуенсъри, които знаят по какъв начин да основават наличие за Instagram. Всяка тяхна фотография, видео и рийлс са изпипани до най-малкия подробност. Профилите им умерено може да се надпреварват с някои от най-хубавите травел влогъри. 

Фризьорът и неговата половинка са на следващата си лятна почивка, само че този път в Италия, само че не по плажовете, а високо в Алпите. Двамата не стопират да споделят моменти от почивката си, като видяхме по какъв начин закусват в компанията две алпаки. 

Виж още: Последен вик на модата? Анита на Рачков се разхожда в София по пижама 

След това последва обяд с панорама от басейна, за която са броили съществени пари:

А вечерта им завърши с сантиментална атмосфера под звездите. Венелин постна този рийлс, който ни остави за момент без мирис и ще признаем, че им завеждаме благородно:

Виж още: Ивон Динева се раздели с най-ценното си! Дъщерята на Анелия със сурова загуба

Не знаем по какъв начин е приключила вечерта, само че се надяваме, че не е имало прекалено много наблюдаващи, в случай че изключим горските жители. Шегата настрани, само че мястото наподобява в действителност неповторимо и несъмнено е нещо, което бихме пробвали. Евтиният вид е на някоя родна хижа в региона на Седемте рилски езера, където хубостта по нищо не отстъпва на тази в Алпите.

Изображение: https://www.instagram.com/venelin_k/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР