Велурените зимни ботуши, любими на мнозина, са най-засегнати от реагентите

...
Велурените зимни ботуши, любими на мнозина, са най-засегнати от реагентите
Коментари Харесай

Полезни съвети и трикове как да запазите перфектната визия на велурените си ботуши

Велурените зимни ботуши, обичани на мнозина, са най-засегнати от реагентите през зимата. Ето за какво всички ботуши и обувки за зимата е добре да са направени от по-малко " деликатни " материали, а велурът да остане за по-топлите месеци. Все отново, в случай че изборът въпреки всичко падна върху чифт велурени ботуши,е нужно да се съобразите с няколко обикновени правила, свърани с грижата за тях.

1. Обувките от всевъзможни материали имат потребност да бъдат предпазени от влага и реагенти през зимата. Обработката със специфични средства ще ви разреши най-малко отчасти да отбраните велурените обувки, даже и да не ги защищава изцяло от намокряне и формиране на солени петна.
Дамски ботуши – по какъв начин да избереш най-хубавите за теб
Зимата, вали сняг, студено и хлъзгаво е, само че всяка уважаща себе си дама би трябвало и желае да наподобява добре. Не единствено това, би трябвало и краката...
Прочети повече
2. Никога не сушете велурени обувки върху или покрай радиатора. Нужно е да изсъхнат по натурален метод, без значение дали ще е навън или на стайна температура в помещение. Опитът да изсушите обувката „ бързо “ може да докара до пукнатини и дисторция.

3. Не би трябвало да носите един и същи чифт обувки, изключително велур, всеки ден. Може да си подсигурите най-малко един чифт за замяна, да вземем за пример, в случай че вашите велурени ботуши или боти се намокрят, защото те могат по натурален метод да изсъхнат за няколко дни.

4. Реактивите би трябвало неотложно да се отстранят от ботушите. Колкото повече се бавите с това, толкоз по-сложно ще стане цялостното им унищожаване. Освен това, реагентите са способни да разядат обувките, в случай че се оставят върху тях. За да почистите велур, използвайте четка с гумена нишки, настояват специалисти. Велурените ботуши би трябвало да се почистват единствено откакто са изсъхнали.

5. Ако даже и след разчистване им, този тип ботуши останат мръсни, се постанова да бъдат подложени на химическо почистване. Можете също да опитате да употребявате шампоан с пяна или течен препарат за премахване на петна вкъщи.
5 метода по какъв начин да поддържаме диван от естествена кожа
Ако имате диван от естествена кожа или пък планирате да си вземете като цяло мебели от кожа, то е хубаво да знаете по какъв начин да ги поддържате...
Прочети повече
Друг начин за почистване на велурени ботуши от реагенти е с разтвор на амоняк. Той е подобаващ за разчистване на ботуши от велур и набук. Трябва да смесите амоняк с вода в съответствие едно към едно и деликатно да почистите оцветените зони на обувката.

Или можете просто да употребявате специфична пяна за разчистване на ботушите си, като следвате инструкциите на опаковката. Така ще имате прелестни вевлурени ботуши постоянно, коагато ви се прииска да ги обуете.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР