Велислав Вуцов застава начело на Янтра (Габрово), съобщи официално клубът,

...
Велислав Вуцов застава начело на Янтра (Габрово), съобщи официално клубът,
Коментари Харесай

Вили Вуцов стана треньор на втородивизионния Янтра

Велислав Вуцов застава отпред на " Янтра " (Габрово), заяви публично клубът, който води борба за оцеляване във Втора лига. Той размени напусналия преди дни Живко Желев и ще опита да резервира мястото на отбора в професионалния футбол.

Вуцов към този момент организира първа подготовка с " Янтра ". Неговите корени са в Габрово - това е родният град на татко му Иван Вуцов, някогашен състезател на " Левски ", национал, треньор, началник в родния футбол и функционер.

Велислав Вуцов за повторно поема " Янтра ". През 2002 г. той вкара тима отбора в тогавашната " Б " група и завоюва Купата на Аматьорската лига с победа над " Родопа " (Смолян) на финала в София.

В треньорската си кариера е водил " Левски ", " Славия ", " Ботев " (Пловдив), " Черно море ", " Спартак " (Варна), " Спартак " (Плевен), " Марек ", " Калиакра " и " Царско село ". През този сезон 55-годишният експерт беше отпред и на един от водачите във Втора лига - " Крумовград ".

Именно против отбора от южния град ще бъде повторния дебют на Вуцов като старши треньор на " Янтра " идната събота.

" Аз на Габрово не виждам като на всеки различен град. Фамилията ми е от тук, на този стадион е ликът на татко ми, съобщи Вили Вуцов пред формалния уебсайт на " Янтра ". - Имам сантименти и нямам право на ези-тура, пристигнал съм да свършим работа. Ситуацията е доста сложна, тимът е в неприятно точково и игрово положение. Но в случай че беше друга, най-вероятно нямаше да ме поканят.

Свикнал съм да изваждам горещите кестени от огъня и не ме е боязън. Иска се първо да се спасим, а по-нататък ще мислим върху всичко останало. Искам да накарам последователите да се ухилен. Да поддържат тима, до имат вяра и да се подвигаме дружно. От нас зависи да ги караме да си потеглят от стадиона щастливи, а от тях - да идват и да ни поддържат. "

" Янтра " заема 14-о място от 18 тима.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР