Великобритания ще предостави 100 милиона долара на Украйна чрез Световната

...
Великобритания ще предостави 100 милиона долара на Украйна чрез Световната
Коментари Харесай

Великобритания ще предостави 100 милиона долара на Украйна

Великобритания ще даде 100 милиона $ на Украйна посредством Световната банка, с цел да резервира главните държавни функционалности и да облекчи финансовия напън, породен от съветската инвазия, съобщи Ройтерс, цитирайки канцеларията на английския министър председател Борис Джонсън.

Англия се пробва да поеме централна роля в интернационалния отговор на съветската инвазия в Украйна като дава отбранителна военна помощ, приканва за по-сурови наказания против Кремъл и оказва финансова поддръжка. Въпреки това държавното управление на Борис Джонсън понесе рецензии, че се е забавило с налагането на глобите и бежанската му стратегия е разочароваща, съобщи " Българска телеграфна агенция ".

Британските управляващи обявиха, че следващият финансов транш, който е в допълнение към към този момент обещани 290,95 милиона $, би могъл да бъде употребен за погашение на заплати на чиновници в обществения бранш в Украйна или за финансиране на пенсии и вноски за обществено обезпечаване.

" Въпреки че единствено Путин може да постави завършек на страданията в Украйна, днешният нов финансов пакет ще продължи да оказва помощ на хората, изправени пред влошаваща се филантропична обстановка ", добави Джонсън.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР