Великобритания се надява Франция да се възползва максимално от домакинското

...
Великобритания се надява Франция да се възползва максимално от домакинското
Коментари Харесай

Британците се борят за Топ 1 сред Европа на Игрите в Париж

Великобритания се надява Франция да се възползва оптимално от домакинското си преимущество на Олимпиадата в Париж следващата година за " положителното на Игрите ", сподели шефът на задачата Марк Инглънд и добави, че към момента чака тимът на Англия да победи домакините в класирането по медали.

Англия приключи на четвърта позиция като най-хубавата европейска нация в таблицата в Токио 2020 с 22 златни оценки, спрямо по 10 за Нидерландия, Франция, Германия и Италия.

На игрите в Рио 2016 Англия беше втора след Съединени американски щати, до момента в който вкъщи в Лондон 2012 домакините бяха трети след американците и Китай.

" Ние сме доста уверени за челната петица, желаеме още веднъж да бъдем първата европейска нация ", сподели Ингланд на събитие, което показа първите спортисти от олимпийския отбор на Англия, всички ветроходци, за Париж 2024.

" Надявам се страната хазаин да се оправи в действителност добре. Мисля, че е значимо за Игрите. Можете да видите на Световното състезание по ръгби единствено вълнението, което френският тим носи на цялата страна. За да бъда почтен и прям, те нямаха страхотнo показване в Токио. Но, несъмнено, можем да забележим посредством редица техни спортове, че те са в сериозен, сериозен напредък. Така че сигурно чакаме надпреварата с домакинския тим ", добави той.

Париж загуби от Лондон правото да провежда Олимпийските игри през 2012 година с 54-50 гласа, откакто загуби от Барселона за 1992-а и Пекин за 2008-а.

Френската столица ще бъде вторият град след Лондон, който ще бъде хазаин на летните игри три пъти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР