Великобритания регистрира 54 095 новозаразени и 75 починали след усложнения

...
Великобритания регистрира 54 095 новозаразени и 75 починали след усложнения
Коментари Харесай

Великобритания регистрира спад в COVID заболеваемостта и смъртността

Великобритания записва 54 095 новозаразени и 75 умряли след затруднения на ковид към неделя.

Това демонстрират публични данни, огласени от " Ройтерс ".

Заболеваемостта и смъртността означават спад спрямо миналата седмица.

През последната седмица броят на инфектираните е намалял с 5%, до момента в който смъртните случаи са спаднали със 7% по отношение на предходните седем дни.
 Англия напът да се откаже от наложителната имунизация на медиците
Англия напът да се откаже от наложителната имунизация на медиците

Заради риск от дефицит на личен състав в здравния бранш

Припомняме, че при започване на февруари, английският лекарствен регулатор утвърди имунизацията против ковид Така Обединеното кралство към този момент има пет утвърдени препарата за битка със болестта.

Ваксината Nuvaxovid е в две дози. Тя дава отговор на нужните стандарти за сигурност, качество и успеваемост, се споделя в изказване на английската Агенция за контролиране на медикаментите и здравните артикули (MHRA).

През юни предходната година бе открито, че продуктът на Novavax е над 90% ефикасен в американско изследване против разнообразни разновидности на вируса, а данни от декември демонстрират, че работи и против Омикрон.
 Англия с над 70 000 новозаразени
Англия с над 70 000 новозаразени

Не се чакат нови строги ограничавания

Британското утвърждение за Nuvaxovid идва дни откакто производителят подаде заявление за разрешаване на имунизацията и в Съединени американски щати.

В края на януари стана ясно, че Англия обмисля да анулира условието за наложителна имунизация против COVID-19 на здравните служащи.

Първоначално се планираше всички медици в Англия да бъдат имунизирани до 1 април. В противоположен случай щяха да бъдат освободени от работа. Съгласно данните 77 000 здравни служащи в страната към момента не са ваксинирани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР