Великобритания открива бързо само Новичок и дългата ръка на Москва,

...
Великобритания открива бързо само Новичок и дългата ръка на Москва,
Коментари Харесай

Захарова иронично: Лондон да помоли Христо Грозев да открие Кейт Мидълтън - ще им я намери до събота

Англия открива бързо единствено " Новичок " и " дългата ръка на Москва ", а към този момент два месеца не може да открие изчезналата принцеса на Уелс Кейт Мидълтън. Това написа в канала Telegram говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки обстановката с изчезналата принцеса, предава ТАСС.

" По принцип в Лондон бързо се откриват единствено " Новичок " и " ръката на Москва ". Това лишава два-три дни. Но всичко, което " не би трябвало да бъде открито ", го търсят доста време ", уточни дипломатът.

В тази връзка Захарова иронично посъветва Лондон да потърси помощ от българския проверяващ публицист от Bellingcat Христо Грозев и шефката на Фонда за битка с корупцията Мария Певчих в търсене на изчезналата принцеса.

" Какво ли не са намирали на хиляди километри от Англия? Не им коства нищо да открият кралска персона тъкмо под носа си. Мисля, че съдейки по настоящето движение, ще го създадат до събота. Може би и семейство Скрипал най-сетне ще бъдат открити някъде към Кейт ", иронично разяснява формалният представител на съветското дипломатическо ведомство.

Принцесата на Уелс претърпя коремна интервенция през януари. Липсата на вести за нея провокира вълна от клюки във Англия. Те се ускориха, откакто в края на февруари принцът на Уелс Уилям " по персонални аргументи " анулира в последния миг присъединяване си в панихида в памет на гръцкия крал Константин II, който му беше кръстник.

Слуховете за местонахождението на Мидълтън бяха подхранени от случая, когато дворецът Кенсингтън пусна фотография на принцесата, заобиколена от трите си деца, която, както се оказа, е била обработвана с фотошоп. Поради тази причина първата фотография на брачната половинка на принц Уилям за последните два месеца и половина беше оттеглена от водещи международни организации като Ройтерс, АП, Гети и Агенция Франс Прес, напомня ТАСС.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР