Великобритания недоумява защо е трябвало да се превръща луксозния автомобил

...
Великобритания недоумява защо е трябвало да се превръща луксозния автомобил
Коментари Харесай

Руснак превърна Бентли в танк

Великобритания недоумява за какво е трябвало да се трансформира първокласния автомобил Бентли в танк. Работата на „лудия“ влогър и автомонтьор Константин Заруцки по превръщането на елитното транспортно средство в гъсеничен танк съществено озадачи английските специалисти.

Проектът „ Ултратанк “ най-подробно се разказва в YouTube канала AcademeG, който има над 3,7 милиона клиенти. Последният клип с тестването на преобразения в танк първокласен автомобил Bentley Continental събра над 5 милиона гледания.



За този „безсмислен и безпощаден“ тунинг оповестиха съвсем всички медии в родината на Bentley. Журналистите са толкоз озадачени, че се затрудниха да дадат оценка на получилото се знамение.

Работата още не е довършена – първото излизане сподели редица проблеми, върху които ще би трябвало още да се работи. Но в действителност точно по тази причина са тестванията и тестванията. Като цяло Заруцки е доста удовлетворен от своето създание. Неговите проекти са след унищожаване на видяните дефекти и след нова конфигурация на параметрите, скоростта на „Ултратанк“ да се увеличи от показаните на тестванията 50 км/ч на 100 км/ч.

Бантли танкът възхити интернет потребителите. Събра се много огромна група хора, които желаят да чуят мнението на Илън Мъск за това знамение. Инженерите на Бентли не разясняват доста.



Интересно е, че Bentley Continental AcademeG много бързо се появи в играта GTA:San Andreas във тип на мод, който към този момент може да бъде изтеглен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР