Великобритания иска Украйна и Русия да продължат да се бият,

...
Великобритания иска Украйна и Русия да продължат да се бият,
Коментари Харесай

Великобритания се надява Украйна да продължи да се бори: The Times

Великобритания желае Украйна и Русия да продължат да се бият, до момента в който Киев не реализира военна победа, оповестява хипотетичен държавен източник, представен в четвъртък от The Times. Лондон се притеснява, че другите западни поддръжници на Киев могат да го накарат да се съгласи на мир прекомерно рано.

Правителството на Борис Джонсън се притеснява, че президентът Владимир Зеленский може да бъде заставен да направи обилни отстъпки на съветския си сътрудник Владимир Путин във връзка с " територията, глобите и преследването на Путин като евентуален военнопрестъпник ", твърди анонимно лице.

" Някои от нашите съдружници може да са прекомерно нетърпеливи [украинският президент Володимир Зеленски] да се успокои ", сподели източникът, имайки поради Франция, Германия и Съединени американски щати. " Смятаме, че Украйна би трябвало да бъде във допустимо най-силна военна позиция, преди да се проведат тези договаряния. "

 

Лондон счита, че не би трябвало да има " елементарен излаз " за Москва, и упорства глобите да бъдат засилени, " до момента в който всички съветски сили изоставен Украйна, в това число Крим ", оповестява вестникът.

 

През уикенда министър-председателят на Обединеното кралство е предизвестил Зеленски да не отстъпва в телефонен диалог, се споделя в отчета.

Англия е един от най-гласовитите поддръжници на Украйна в опълчването ѝ с Русия, като ѝ оказва помощ за военното ѝ подсилване от 2014 година насам и доставя хиляди ракети в седмиците преди началото на военните дейности.

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР