Великобритания и нашите международни партньори остават единни в осъждането на

...
Великобритания и нашите международни партньори остават единни в осъждането на
Коментари Харесай

Даунинг стрийт: Британското ръководство остава непоколебимо в подкрепата си за Украйна

„ Англия и нашите интернационалните сътрудници остават единни в осъждането на дейностите на съветското държавно управление в Украйна и приканва Кремъл да спре войната “, това съобщи представител на Даунинг стрийт в отговор на оповестената по-рано възбрана от съветското външно министерство за английския министър председател и доста други министри да влизат в Русия.

Премиерът Борис Джонсън, външният министър Лиз Тръс, министърът на защитата Бен Уолъс и още 10 министри попадат в листата на съветското външно министерство.

Мотивът на Москва е „ невижданите враждебни дейности на английското държавно управление, изключително що се отнася до налагането на жестоки наказания против съветски публични лица и цялостната антируска нервност във Англия “.

В изказването на представителя на английското държавно управление се акцентира, че английското управление остава непоколебимо в поддръжката си за Украйна.

Политическият сътрудник на Скай нюз Роб Пауъл разяснява, че наложената от Кремъл възбрана за пътувания на английски политици в Русия безспорно ще се одобри като триумф в Лондон.

Според Пауъл, даже и английските министри да не са съумели да свършат всичко както би трябвало във връзка с войната, е заслужено да се каже, че Англия е една от страните, които оглавяват интернационалния отговор с въоръжаването на Украйна и санкционирането на Москва. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР