Великобритания и Франция се договориха да засилят борбата срещу нелегалната

...
Великобритания и Франция се договориха да засилят борбата срещу нелегалната
Коментари Харесай

Великобритания и Франция обединяват сили срещу имигрантите

Англия и Франция се договориха да засилят битката против незаконната , сключвайки съглашение, подписано от министрите на вътрешните работи на двете страни Прити Пател и Жералд Дарманен, заяви английското държавно управление, осведоми БГНЕС. Нелегалните мигранти постоянно търсят всяка опция да преминат Ламанша и да се озоват във Англия, където са привлечени от обществени стратегии, опцията за приемане на статут на емигрант и финансови облаги.

Подписването на съглашението е разследване от увеличение на броя на рисковите гранични пунктове сред Франция и Англия, се споделя в известието. По-специално, документът планува, че броят на полицейските чиновници, които патрулират по френските плажове, ще се усили повече от два пъти, с цел да попречи на лодки да напущат френското крайбрежие.
 Да бъдат освободени децата на арестуваните незаконни имигранти, постанови американски съд Да бъдат освободени децата на арестуваните незаконни имигранти, постанови американски съд
Федералният съд в Калифорния задължи управляващите в Съединени американски щати да освободят част от децата на незаконните имигранти в три от центровете поради пан...

С английската поддръжка предходната година Франция удвои броя на служителите на реда по френските плажове и усъвършенства обмена на разследваща информация посредством потреблението на по-модерни технологии. „ Благодарение на това Франция тази година предотврати двойно повече противозаконни прекосявания на границата, в сравнение с през същия интервал през 2020 година “, се споделя в изказването.

Лондон добави, че " с поддръжката на Обединеното кралство французите ще могат да разположат повече чиновници по сигурността по крайбрежието и да конфигурират и употребяват най-новото съоръжение за наблюдаване в цяла Северна Франция ". „ Усъвършенстваните технологии ще разрешат да се дефинира къде се вършат опити за незаконно прекосяване на границата и да се изпратят там френски чиновници на реда, като по този метод се предотврати рискът за живота на мигрантите при нахлуване във водата “, изясни английското държавно управление. Споразумението беше подписано на фона на полемики в английския парламент на нов имиграционен проект, показан от министъра на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР