Велико Търново. Университетите във Великобритания остават най-предпочитани от кандидат-студентите от

...
Велико Търново. Университетите във Великобритания остават най-предпочитани от кандидат-студентите от
Коментари Харесай

Велико Търново: Университетите във Великобритания остават най-предпочитани от кандидат-студентите от областта

Велико Търново. Университетите във Англия остават най-предпочитани от кандидат-студентите от Велико Търново, решили да продължат образованието си в чужбина. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Велико Търново Цветанка Антова, офис управител във компания за просветителни съвещания. Тя уточни, че и тази година таксата за образование ще се поема от държавната организация. Така бъдещите студенти би трябвало да заплатят само настаняването и разноските си за живот. „ Това е едно огромно облекчение, на което се дължи мощният интерес към дестинация Англия и през тази година “, уточни Цветанка Антова. Тя напомни, че през есента на 2017 година близо 100 деца от Велико Търново са почнали своето образование в университети на островната страна. Сред другите известни дестинации измежду кандидат-студентите са Холандия, Дания. Швеция Германия и Австрия. Антова заяви, че и тази година се чака засилен интерес към Холандия. „ Който желае да е малко по-наблизо и харесва скандинавските дестинации, се насочва към Холандия, където има богато многообразие на стратегии на британски език “, добави консултантът. Тя уточни, че тази година бъдещите студенти, които са подали документи е четири университета в тази страна, ще имат опция персонално да посетят базите на тези висши образователни заведения през месец февруари. По думите ѝ по този начин те ще могат да дефинират своя любимец.
Цветанка Антова сподели още, че на 15 януари изтича срокът за кандидатстване в университетите във Англия, както и за стратегиите на лотариен принцип в Холандия. Тя акцентира, че приемът на документи за Обединеното кралство продължава и след 15 януари, само че в случай че изтърван срокът, бъдещите студенти няма да имат опция да се възползват от в допълнение финансиране под формата на стипендия. „ Трябва допустимо най-скоро заинтригуваните бъдещи студенти да се свържат с нас, с цел да проверим документите, кандидатурата и всичко да бъде изпратено в период и да е допустимо най-изрядно “, уточни Цветанка Антова.
Тя заяви, че на 15 януари изтича и един различен значим период. Ако подадат документи в този момент, младежите ще могат да употребяват 5% отстъпка от цената на езикови ваканции и курсове в чужбина както самостоятелни, по този начин и групови. Цветанка Антова акцентира, че езиковите ваканции са извънредно потребни, изключително за кандидат-студентите. Предлагат се профилирани такива, както и като подготовка за избран изпит. „ Много деца пътуват по стратегия „ Английски и право “. За няколко седмици в Лондон те научават правната терминология на британски език, само че и посещават съдилища и други забавни за бъдещите студенти и експерти работни места “, уточни тя. Антова сподели още, че кандидат-студентите могат да се възползват от специфична промоция за езикови ваканции в Швейцария. Ако се запишат в интервала от 15 до 19 януари, те употребяват 20% отстъпка.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР