Велико Търново. Това може би са първите избори, които са

...
Велико Търново. Това може би са първите избори, които са
Коментари Харесай

Великотърновци пожелаха успех на Цветан Цветанов с номер 21

Велико Търново. Това може би са първите избори, които са непредсказуеми и не е ясно какъв ще бъде резултатът. Това разяснява с поданици на Велико Търново лидерът на листата и ръководител на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията .
Заедно с претендентите за народни представители Пламен Маринов и Фикред Ферадов, разговаряха с десетки поданици на остарялата столица.

Въвеждането на машинното гласоподаване и упованието, че това ще затрудни възрастните хора, евентуално ще възпре част от тях да отидат до изборните секции, споделиха великотърновци пред представителите на Републиканци за България. От друга страна, с помощта на машинния избор, няма такава опция да се опорочи изборният резултат, както се случи на предходните парламентарни избори.
„ Познаваме ви, виждаме ви постоянно тук и добре помним поддръжката ви за Велико Търново и района “, се обърнаха поданици на града към Цветан Цветанов.

„ Малкият бизнес чака най-сетне да получи поддръжка, с цел да се оправи с последствията от пандемията, а от Републиканци за България ги поддържаме и стоим твърдо зад тях и настояванията им “, споделиха Пламен Маринов и Фикред Ферадов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР