Велико Търново. Полицаите по селата работят с морално остарели и

...
Велико Търново. Полицаите по селата работят с морално остарели и
Коментари Харесай

Юри Александров, Синдикат на служителите в МВР-Велико Търново: Полицаите по селата работят с морално остарели и амортизирани автомобили

Велико Търново. Полицаите по селата работят с морално остарели и амортизирани коли. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Велико Търново Юри Александров, член на Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. По думите му в това време хората в дребните обитаеми места желаят непрекъснато полицейско наличие.
Той акцентира, че за поредна година на чиновниците на Министерство на вътрешните работи са обещавани нови униформи. „ Униформи ни дават обещание всяка година. Чувате изявления, че непрекъснато се работи по тематиката, само че вие сами виждате, като жители, какъв е външният тип на чиновниците. Условията на работа не се лимитират единствено до две нови патрулки за КАТ “, акцентира Юри Александров. Той заяви, че в Държавен вестник е оповестено изменение на Наредбата, определяща размера на главните месечни хонорари на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи. „ Малко по-голяма сума е отпусната на тези, които са заети с работа на пътя, с престъпния контингент. Обхванати са по-голяма част от чиновниците – всички, които са с полицейски пълномощия. Включително и лицата по трудово правно отношение, които са с най-ниско възнаграждение, имат разлика във финансовите средства. Техните нараствания са малко над 50 лв., според от длъжността, която заемат “, добави Александров.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР