Велико Търново. Концертът в подкрепа на 18-годишната ученичка от Велико

...
Велико Търново. Концертът в подкрепа на 18-годишната ученичка от Велико
Коментари Харесай

Велико Търново: Близо 30 000 лева са събрани по време на благотворителния концерт в подкрепа на 18-годишната ученичка Никол Владкова

Велико Търново. Концертът в поддръжка на 18-годишната ученичка от Велико Търново Никол Владкова запълни залата на Музикално-драматичния спектакъл „ Константин Кисимов ”. Близо 30 000 лв. бяха събрани по време на благотворителното събитие, проведено от съучениците на Никол от Природо-математическата гимназия „ Васил Друмев ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Кметът Даниел Панов изрази възхищението си от самодейността на младежите и поддръжката за благородната идея. „ Тази вечер Велико Търново още веднъж дава образец на цяла България – за единение, за взаимност, поддръжка, за добрина. Жителите на българската историческа и духовна столица и най-много – нашите деца, имат положителни сърца. А урокът, който всички би трябвало да научим, е един: Доброто постоянно побеждава! Гордея се с вас - децата и младежите на Велико Търново. С всички благотворителни начинания вие потвърждават, че сте поели по верен път в живота. Благодаря ви! Вие вършиме доста и съм сигурен, че и това начинание ще е сполучливо и Никол ще успее. Благодаря на вашите родители и фамилии за възпитанието, което са ви дали. Благодаря и на вашите учители. Нека вашият образец служи за подражателство на цяла България. Вие – с вашите положителни сърца и каузи, успявате да научите и политиците да бъдат положителни! Още един път – гордея се с вас! Благодаря и на всички, които оказват помощ и поддържат Никол ”, обърна се към учениците и гостите на концерта Даниел Панов.
Участие взеха Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Искрен Пецов, Галин, хип-хоп групата „ БНР – бандата на ръба “, духовият оркестър при НВУ „ Васил Левски “, както и локални реализатори: Семеен кодекс „ Зоки “, „ Търновска кралица “, Лилия Ангеличева, Гергана Стоянова и Александър Момински от Горна Оряховица.
Концертът бе почетен също от регионалния шеф проф. Любомира Попова, от ръководителя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, представители на локалната и законодателната власт, общественици и др
18-годишната Никол Владкова се бори с рядко онкологично заболяване. В поддръжка на момичето и събирането на средства за лекуването ѝ във Велико Търново бе проведена поредност от благотворителни събития, доста локални компании също откликнаха на апела за помощ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР