Велико Търново. Кметът на Свищов Генчо Генчев получи покана от

...
Велико Търново. Кметът на Свищов Генчо Генчев получи покана от
Коментари Харесай

Велико Търново: Кметът на Свищов Генчо Генчев получи покана за участие в Европейска среща на високо равнище през март

Велико Търново. Кметът на Свищов Генчо Генчев получи покана от ръководителя на Европейския комитет на районите Карл-Хайнц Ламберц за присъединяване в 8-та Европейска среща на високо ниво на районите и градовете, която ще се организира на 14 и 15 март в Букурещ, Румъния. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.
Срещата на високо ниво ще събере над 500 локални и районни определени представители, и водачи от целия Съюз. На нея се чака те дружно да обсъдят условията и предложенията на градовете, и районите за бъдещето на Европейския съюз. Като част от програмата, на Срещата на върха ще участват 100 млади изборни представители, които са определени от над 500 оферти. Сред определените представители е и кметът на Свищов Генчо Генчев, от който се чака да вземе интензивно присъединяване в дебатите, по отношение на упованията към Европейски Съюз.
Събитието е най-мащабната самодейност на Европейския комитет на районите (КР), организира се на всеки две години, като задачата му е спор сред изборни лица на районно и локално равнище по настоящи тематики от дневния ред на Европейския съюз
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР