Велико Търново. Двама нови заместник-областни управители има Великотърновски регион. От

...
Велико Търново. Двама нови заместник-областни управители има Великотърновски регион. От
Коментари Харесай

Двама нови заместник-областни управители има Великотърновски регион

Велико Търново. Двама нови заместник-областни шефове има Великотърновски район. От пресцентъра на Областна администрация прецизират, че Соня Будева и Огнян Стоянов, които към този момент са встъпили в служба, ще бъдат публично показани от губернатора Людмила Илиева на следващия ден.
Соня Будева е хоноруван учител в Стопанския факултет на Великотърновския университет, катедра „ Организация и методология на обществените действия “. Огнян Стоянов е общински ръководител на Българска социалистическа партия – Горна Оряховица и пети мандат общински консултант в локалния парламент.
„ Фокус “ напомня, че регионалният шеф Людмила Илиева бе назначена на поста при започване на актуалната година. Тя е от Горна Оряховица. Има 20-годишна процедура в региона на гражданското право. Илиева беше втори мандат общински консултант в локалния парламент в Горна Оряховица, в интервала 2015 – 2019 беше зам.- ръководител на Общинския съвет в града. Член е на Националното управление на ДСБ от 2016 година Адвокат Людмила Илиева е фамилна, има наследник и щерка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР