Велико Търново. Днес представители на Асоциация на европейски рокери Евро

...
Велико Търново. Днес представители на Асоциация на европейски рокери Евро
Коментари Харесай

Асоциация на европейски рокери „Евро байкъср“ подпомага болници, социални институции и услуги във Велико Търново

Велико Търново. Днес представители на Асоциация на европейски рокери „ Евро байкъср “, основана в Германия и представлявана от Д-р Херман Мюнцел, организира работна среща с изпълняващата длъжността „ кмет на Община Велико Търново “ Снежана Данева – Иванова. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Срещата се реализира по самодейност и с дейното партньорството на господин Петър Стефанов и „ Бългрско чопър общество “.
Любители на мотоциклетите от Германия и Европа, обединени в Асоциация през 2003 година посетиха града с благородната идея да подкрепят с дарения лечебни заведения, обществени институции и услуги.
Водени от хуманни съображения те са решили да обединят пристрастеността си към мотоциклетите и пътешествията с задачата да оказват помощ на хора и институции, които изпитват нужда от поддръжка.
Членовете на Асоциацията поддържат контакти с над 1200 европейски лечебни заведения и разполагат с опция да дават болнична техника и съоръжение, обзавеждане.
По време на срещата госпожа Снежана Данева – Иванова срещна гостите с съответните нужди от здравна техника и съоръжение в здравните заведение в Старата столица.
Представителите на Асоциацията поеха ангажимент през месец май 2020-та година във Велико Търново да дойдат 5 ТИР-а с здравна техника и съоръжение. Дарителите обявиха волята и желанието си да заплатят и транспортните разноски до България на обезпечените от тях дарения. Идеята на донорите е тези техни жестове да станат непрекъснати и да подкрепят във времето на колкото може повече институции и хора.
След срещата гостите посетиха Център за психологично здраве Велико Търново. Разговаряха с Управителя и посетиха отделенията и Дневният център.
Гостите имаха опция да посетят и някой от емблематичните забележителности на Духовната и Историческа столица на България – град Велико Търново и показаха задоволството и очарованието си от излъчването и атмосферата на града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР