Велико Търново. Chef Андре Токев и Събин Ранков влизоха в

...
Велико Търново. Chef Андре Токев и Събин Ранков влизоха в
Коментари Харесай

„Ловци на храна“ на кулинарна разходка във Велико Търново

Велико Търново. Chef Андре Токев и Събин Ранков влизоха в ролята на „ Ловци на храна ” на Самоводската чаршия във Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Кулинарната разходка да двамата готвачи бе на 27 септември – Световния ден на туризма.
Носителят на тапия Global Masterchef Degree и екипът му бяха измежду първите гости на Улицата на чаршията в петък с цел да снимат епизод от четвърти сезон на предаването, който започва тази неделя.
Интересът на водещите на “Ловци на храна “ Андре Токев и Събин бе предстоящо бе притеглен от работилницата за кадаиф и шекерджийницата. Двамата готвачи с любознание следиха, по какъв начин майсторите на най-сладките занаяти подготвят лакомства по старовремски предписания.
Камерата на предаването не пропусна друга забележителност на Самоводската чаршия - Хана Хаджи Николи, както и историческата цитадела Царевец.
Какво са видели, разкрили и пробвали ловците на храна в остарялата столица ще може да се види през декември по bTV.
Епизодът във Велико Търново бе сниман със съдействието на Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “ и Регионалния исторически музей.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР