Велико Търново. Без сериозно организационни и технически проблеми протича към

...
Велико Търново. Без сериозно организационни и технически проблеми протича към
Коментари Харесай

Без организационни и технически проблеми протича към момента подготовката на изборите в област Велико Търново

Велико Търново. Без съществено организационни и механически проблеми протича все още подготовката на парламентарните избори, планувани за 4 април, в област Велико Търново. Това стана ясно по време на работна среща сред представители на институциите, виновни за процеса, която се организира в Областна администрация – Велико Търново. От пресцентъра на институцията прецизираха, че срещата е водена от зам.-областният шеф Ивета Кабакчиева. В нея са се присъединили още представители на Районната изборна комисия във Велико Търново, на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново, на Регионална работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” - Велико Търново, на „ Информационно обслужване ” АД и други.

Целта бе да се координират дейностите по организация на идния избор в района, както и да се уточнят зародили въпроси в хода на подготовката им. Коментирани бяха и разнообразни тематики във връзка със спазването на противоепидемичните ограничения в деня на гласуването и по-конкретно в изборните секции.

В умозаключение стана ясно, че подготовката на изборния развой следва написания ред по хронограмата на ЦИК, като все още няма организационни и механически проблеми.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР