Велико Търново. ад 1600 посетители взеха участие в станалият традиционен

...
Велико Търново. ад 1600 посетители взеха участие в станалият традиционен
Коментари Харесай

Велико Търново: Шестият празник на динята в село Никюп събра над 1600 участници

Велико Търново. пъкъл 1600 гости взеха присъединяване в станалият обичаен Фестивал на динята в село Никюп. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Кметството, кооперацията и локалните хора са бяха погрижили освен за изобилието от дини, само че и за положителната стратегия и чудесното въодушевление за всички участници в празника.
Над 2 тона бяха гратис раздадените и изядени дини в границите на празничната стратегия. Повече от 10 тона дини бяха продадени в границите на деня. Богатата стратегия включваше ателие навън по карвинг, галерия и доста осъществявания на участниците на празничната сцена.
Певци и танцьори от района способстваха за положителното въодушевление на всички участници в знойният летен ден. Много положително въодушевление донесоха трите надпревари по надяждане с любеница, търкаляне на любеница и „ познай тежестта на динята “.
VІ издание на празника на динята се утвърди като обичаен радостен летен празник, който радва освен децата, а и възрастните. Освен локалните хора доста посетители идват особено в Никюп за това предстоящо събитие.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР