Великият Хари Реднап, който е институция във футболна Англия, засипа

...
Великият Хари Реднап, който е институция във футболна Англия, засипа
Коментари Харесай

Великият Хари Реднап хвали български национал

Великият Хари Реднап, който е институция във футболна Англия, засипа с похвали българския национал Симеон Славчев. Халфът тренира от няколко дни с Бирмингам Сити, а през вчерашния ден игра контрола против Оксфорд. Тимът му би 2:0.

Реднап е управител на отбора от Чемпииншип, като се пробва да сглоби тим за Висшата лига. Мони е благосъстоятелност на Спортниг Лисабон, откъдето няма да употребяват услугите му. Юношата на Септември към този момент отхвърли 3 сигурни предложения, с цел да си търси шанса на Острова.

" Момчето в халфовата линия (българинът Славчев) не губеше топката. Той е национал и постоянно гледа да управлява играта. Той беше ОК, оправи се добре ", сподели Хари Реднап, който беше огромен обожател на гения на някогашния нападател Светослав Тодоров.

" Бирмингам мейл " също даде позитивна оценка на Славчев, който влезе след почивката. " Отначало Оксфорд натисна Бирмингам Сити. Славчев игра пред тримата бранители и нямаше доста шансове да играе с топката.

Когато натискът на Оксфорд отслабна, 23-годишният българин стартира да играе все по-обещаващо. Показа своята дарба да намира свободни пространства и да извежда съотборниците си ", написа изданието.

" Не направи нещо кой знае какво зрелищно, само че това и не беше неговата задача. Предпочиташе чести и къси пасове. Накрая " сините " натиснаха и българинът се включи в няколко офанзиви ".

Хари Реднап беше удовлетворен от показаното и означи, че Славчев е бил много деликатен при разпределянето на топката. Интересно отметка, която допуска, че може да чакаме продължение ", приключи медията.

Бъдещето на Славчев ще бъде решено до 2-3 дни. Първенството в Чепиъншип стартира на 4 август, в първия кръг Бирмингам Сити е хазаин на Ипсуич.

Той е в Бирмингам дружно с мениджъра Стефан Бакалски. Агентът също е удовлетворен от представянето на Славчев, само че изумен от неточния превод, разрешили си няколко родни медии.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР