Великденски уикенд е, така че вероятно трябва да напиша нещо

...
Великденски уикенд е, така че вероятно трябва да напиша нещо
Коментари Харесай

Могат ли минали предателства да доведат до нови начала?

Великденски уикенд е, тъй че евентуално би трябвало да напиша нещо празнично и да се усещам добре. Но аз си мислех за измяната, което в последна сметка е централна част от Великденския роман. Някои основни изменничества се случват, водещи до чудодейното събитие на празния гроб и видението на възкръсналия Христос. И в действителност мисля, че измените, колкото и тъпо да са, постоянно са част от ново начало.

На пръв взор може да си представим, че тази тематика няма доста общо с нас или с нашия личен живот. Предателство е толкоз огромна и трагична дума. Виждаме по какъв начин се разиграва във филми или четем за него в романи, само че случването му в личния ни живот в действителност не е тематика за диалози за по-хладни води.

Но допускам, че хората постоянно попадат в обстановки, които при по-внимателно разглеждане се претърпяват като изменничество по някакъв метод. Дори дребните изменничества могат да бъдат толкоз нараняващи, че нашите реакции – оттатък шупване, скрит план или раздробяване – са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР