Великата Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки отново са станали

...
Великата Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки отново са станали
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова И Муки Отново Ограбени

Великата Стоянка Мутафова и щерка й Муки още веднъж са станали жертва на нагла кражба. Само преди месец Муки пила кафе със свои приятелки, само че малко по-късно открила, че не дребна сума пари липсва от чантата й.

„Имам брат в Съединени американски щати, който неотдавна беше в България. двамата с него трябваше да отидем до банката и да вземем едни пари, които си разделихме. Направихме го, след това седнах да пия кафе с мои доста известни приятелки, а по-късно видях че парите ги няма. Брат ми ме предизвести да сложа в парите в банка, тъй като знае, че съм разсеяна. Но не му обърнах внимание и в този момент съжалявам“, споделя Грубешлиева за неприятния случай, като не желае да загатва имената на известните дами, с които е била на раздумка.

Муки пък е решила да не пуска тъжба до полицията, като в този случай преди всичко упреква себе си и на второ място към този момент няма доверие на униформените. Припомняме, че единствено преди няколко месеца Мутафова и щерка й бяха безочливо обрани. В дома им влезе незнаен и до през днешния ден апаш, който отмъкна 60 хиляди лева и скъпоценни бижута. „Следващия път ще виждам да съм по-внимателна“, зарича се Муки, написа столичен всекидневник.

Тя обаче няма да изиска пари от брат си и признава, че не се сърди, че татко им Леонид Грубешлиев я е лишил от завещание и е оставил всичко на сина си. „Не мога да се дразня на баща, аз не го потърсих 20 години, не го погледнах, нямам право да желая нищо от него. Преди да почине имахме мното печален диалог по телефона, само че в никакъв случай сред нас не е ставало дума за пари“, спомня си Муки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР