Велева и съпругът й са в ареста с обвинения в

...
Велева и съпругът й са в ареста с обвинения в
Коментари Харесай

Ужасяващи Нови Разкрития! Ето Кой Е Истинският Убиец На Дядо Стефан От Люлин И Как Е Извършено Зверството!

Велева и брачният партньор й са в ареста с обвинявания в ликвидиране, като мярката им е удължена на 72 часа, допълниха от прокуратурата. Съдебните медици допускат, че съдбовният побой над 87-годишния Стефан Янев е бил нанесен в понеделник или вторник.

Трупът му бе открит в сряда, а по него личали рани от удари, както и прорези с нож, главно по ръцете, което говорело, че жертвата се е опитвала да се пази. Убийственият яд на Мария и Свилен бил провокиран от дядото, откакто в " Съдебен спор " разкри по какъв начин държат трите си дъщери като заложници вкъщи, в никакъв случай не са ги пускали на учебно заведение, не са им извадили документи макар годините им - 13, 14 и 18, а и не са им разрешавали да контактуват с други хора.

Момиченцата не можели да приказват и се държали несъответстващо. Съседи описаха след убийството, че Мария постоянно биела татко си, а той плачел от позор. По време на следствен опит Свилен отвел служителите на реда до жилището на ужасите. Показал мястото, където по думите му пребил съдбовно дядото. След това завел криминалистите до кофа за отпадък покрай блока, в която обяснил, че хвърлил ножа и облеклата на жертвата. В непосредственост до контейнера било намерено якето на дядо Стефан.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР