Веждите са известни като рамката на лицето, подчертавайки изражението и

...
Веждите са известни като рамката на лицето, подчертавайки изражението и
Коментари Харесай

Рунтави вежди или запетейки: Модерните тенденции тази пролет

Веждите са известни като рамката на лицето, наблягайки изражението и оформяйки цялостната визия. С настъпването на пролетта идва и времето за смяна – както в облеклото, по този начин и във външния тип. Тази година трендовете във формата на веждите се отдалечават от минималистичните линии към по-драматични и смели. В тази публикация ще обсъдим най-модерната форма на веждите, продуктите за вежди на мода и какво да избягвате, с цел да сте сигурни, че оставате в крайник с трендовете.

Модерни форми на веждите тази пролет

Високи арки: Високите арки са една от водещите трендове във формата на веждите тази пролет. Тази класическа форма на вежди включва повдигнати краища, създаващи издигнат резултат, който отваря очите и придава юношески тип. За да постигнете съвършения висок свод, уверете се, че върховете на веждите ви са леко извити нагоре, до момента в който основата остава плътна и естествена.

Остри ръбове: Острите ръбове вършат фрапантно завръщане тази пролет. Тази смела форма на вежди включва внезапни, дефинирани ръбове, които основават геометричен контрастност със заоблените ъгли. За да създадете остри ръбове, използвайте акуратен молив или гел за вежди, с цел да начертаете ясни линии по външните ръбове на веждите си.

Дебели и естествени: Въпреки че тънките вежди в миналото бяха на мода, дебелите и естествени вежди в този момент преобладават трендовете. Тази форма на вежди чества естествената хубост и текстура на косата на веждите, насърчавайки ви да прегърнете гъстите си вежди без ненужно попълване. За да постигнете естествено изглеждащи дебели вежди, ексфолирайте и хидратирайте постоянно веждите си и ги подрязвайте постоянно, с цел да поддържате формата им.

Миксология на веждите: Комбинирането на разнообразни форми на вежди също е известна наклонност тази пролет. Това може да значи разбъркване на високи дъги с остри ръбове или основаване на неповторима форма, която дава отговор на самостоятелните черти на лицето ви. Експериментирайте с разнообразни стилове, с цел да намерите идеалната композиция, която показва вашата персона и жанр.

Продукти за вежди на мода тази пролет

Плътни и фиксиращи гелове : Плътните и фиксиращи гелове са съществени артикули за вежди тази пролет, позволяващи ви да оформите и задържите веждите си на място през целия ден. Тези артикули също оказват помощ за реализиране на натурален, гладък тип, което ги прави идеални за всяка форма на вежди.

Прецизни моливи за вежди: Прецизните моливи за вежди са от значително значение за основаването на остри ръбове и дефинирани линии. Изберете молив с мека, восъчна формула и тъничък връх за елементарно нанасяне и точно оформяне.

Четки за вежди с гъсти косми: Четките за вежди с гъсти косми са чудесни за разресване и делене на вашите вежди, осигурявайки безпроблемно, естествено покритие. Използвайте четка преди и след нанасяне на артикул за вежди, с цел да осигурите безупречно покритие и добре поддържан тип.

Какво да НЕ вършим с веждите си тази пролет, с цел да избегнем присмиване

Прекомерно изтъняване: Прекомерното изтъняване на веждите ви може да докара до изкуствен тип, който е отвън стилните трендове. Уверете се, че поддържате размера и плътността на веждите си, като избягвате да премахвате повече от няколко косъма едновременно.

Неправилно оформяне: Неправилното оформяне на веждите може да наруши пропорциите на лицето ви и да сътвори небалансиран външен тип. Винаги следвайте естествените очертания на веждите си и избягвайте да ги дърпате прекомерно надалеч във вътрешността или на открито от лицето си.

Неподходящ цвят: Използването на артикул за вежди, който е прекомерно мрачен или ярък, може неотложно да съсипе типа ви. Изберете цвят, който е непосредствен до вашия натурален цвят на косата, с цел да създадете безпроблемен преход сред веждите и останалата част от косата ви.

Тази пролет прегърнете смелите нови трендове във формата на веждите, като високите дъги, острите ръбове, дебелите и естествени вежди или неповторими комбинации от всички тях. Като употребявате подобаващи артикули за вежди и избягвате постоянно срещаните неточности, можете да постигнете съвременен и експресивен външен тип, който притегля вниманието към най-хубавите ви черти. Така че, отделете малко време, с цел да усъвършенствате рутинната си грижа за веждите и се насладете на свежия, настоящ образ, който тази пролет предлага.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР