Вежди Рашидов в община Родопи“ : Управлението на държавата е

...
Вежди Рашидов в община Родопи“ : Управлението на държавата е
Коментари Харесай

Големият Рашидов прати Кирчовците в ъгъла: Управлението не е за случайни хора, дошли от улицат

Вежди Рашидов в община „ Родопи “: Управлението на страната е огромна отговорност и не е за инцидентни хора
„ Село Устина, община Родопи, е образец, че когато ГЕРБ ръководи има грижа и за най-малките обитаеми места, сподели на среща с жителите Вежди Рашидов – лидер на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 17 МИР Пловдив област. С него бяха регионалният координатор Георги Мараджиев, претендентите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова, както и общинският началник на ГЕРБ-Родопи Пламен Спасов. Домакин на срещата бе кметът на селото Нели Бундева.
„ Благодарение на ГЕРБ село Устина е първото село в община Родопи с изцяло построена канализация. Първата копка за създаване на канализационните колектори бе даден през ноември 2021 година, разяснява регионалния координатор Георги Мараджиев. Той акцентира, че планът е финансиран с разпореждане на Министерски съвет при ръководството на Бойко Борисов, като отпуснатата сума е над 1 милион лв.. За да продължи развиването на дребните обитаеми места, би трябвало интензивно да гласуваме – за постоянна България с номер 2 “, прикани Мараджиев.
„ Харвардите “ две години нищо не направиха, нищо не построиха, докараха ни инфлация близо 20 % и безбожна скъпотия в магазините, сподели по-късно в Цалапица Вежди Рашидов. Той добави, че ръководството на страната е огромна отговорност и не е за инцидентни хора, пристигнали от улицата. Местните хора пък настояха ГЕРБ да направи постоянно държавно управление, с цел да спре разрухата.
„ Аз съм влезнал в политиката като изцяло осъществен човек, каквото обещая – извършвам го, по тази причина ще желая доверие и ви приканвам да гласувате за ГЕРБ-СДС с номер 2 “, прикани в края на срещата Рашидов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР